En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Reaccions a la mort de Pelé

Pelé

Reaccions a la mort de Pelé

L'exfutbolista brasiler, Edson Arantes do Nascimento, "Pelé", considerat un dels millors jugadors de la història, ha mort a 82 anys després de patir problemes de salut des de finals de novembre, a causa d'un càncer de còlon diagnosticat fa menys d'un any. 

22:10

L'expresident dels Estats Units, Barack Obama, també ha dedicat unes paraules al "rei".

22:01

Carles Puyol també ha penjat una emotiva imatge de Pelé, el text que l'acompanyava era el següent "Gràcies per tot el que li vas donar al futbol “O Rei” en pau descansis."

21:45

Luis Suárez també ha lamentat la mort de Pelé. 

21:25

Neymar, la icona més gran del futbol al Brasil, també ha escrit un emotiu text sobre el "rei", "Abans de Pelé, el "10" era només un número. Vaig llegir aquesta frase en algun lloc, en algun moment de la meva vida. Però aquesta frase, preciosa, és incompleta. Jo diria que abans de Pelé, el futbol era només un esport".

"Pelé ho va canviar tot. Va convertir el futbol en art, en entreteniment. Va donar veu als pobres, als negres i especialment va donar visibilitat al Brasil. El futbol i el Brasil han elevat el seu estatus gràcies a O Rei! Se n'ha anat, però la seva màgia romandrà. Pelé és etern!" ha conclòs. 

21:19

Lewandowski, el jugador del Barça, també ha volgut dedicar unes paraules "Descansa en pau Campió. El cel té una nova estrella i el món del futbol ha perdut un heroi".

21:13

També s'ha pronunciat un dels clubs on va jugar durant molt de temps. 

21:06

El compte oficial de Johan Cruyff també ha publicat un missatge en record de Pelé "Descansa en pau, Rei". 

21:03

L'adeu també de Messi. 

20:50

El Barça també ha volgut enviar un missatge per l'estrella del futbol "el Barça lamenta profundament la mort del "Rei" Pelé, un dels millors jugadors de tots els temps. Amb ell, el futbol es va fer més gran. Descansi en pau.

20:47

Molts jugadors de futbol estan publicant missatges de dol per la mort del gran jugador. 

20:44

Sergio Ramos, el jugador del Paris Saint-Germain F. C, ha dedicat unes paraules a Pelé "parlar de llegenda o de figura històrica queda curt. Simplement, se'ns n'ha anat #ORei. El futbol et recordarà sempre. Descansa en pau, Pelé."

20:38

Iker Casillas ha lamentat la mort de Pelé, jugador a qui admirava i estimava.

20:32

Pere Aragonès ha reiterat aquest dijous que el Govern continuarà treballant per un referèndum "com l'eina per resoldre el conflicte polític amb l'Estat, posant la democràcia al centre". El president de la Generalitat ho ha dit en un vídeo difós a les xarxes socials en què fa balanç del 2022. 

20:12

Mor Pelé. La icona del Brasil, va guanyar tot amb el Santos, el club de la seva vida, i es va consolidar a l'elit amb la 'canarinha'. El seu final al futbol, amb el New York Cosmos el 1994. La llegenda va ser l'únic esportista que podia presumir d'aixecar tres Mundials.

19:18

Un home i una dona han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra per intentar accedir a una finca del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi escalant la façana, segons ha informat el cos de seguretat català.

18:38

Transport públic. El Consell d'Administració de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Tarragona ha aprovat ampliar les bonificacions dels títols de transport públic. Així, la T-10 i la T-10/30, que representen gairebé 7 de cada 10 validacions, augmenten la rebaixa del 30 al 50% i s'igualen a les T-50/30 i T-MES, que des del setembre passat ja estan a meitat de preu. 

18:00

Trànsit. 2 km de lentitud i retencions entre Montcada i Reixac i el Nus de la Trinitat.

17:31

Prop de 37.000 ucraïnesos s'han refugiat a Catalunya des de l'inici de la guerra, segons ha informat el Ministeri de l'Interior. En concret, el volum de persones provinents del país envaït per Rússia que ha sol·licitat protecció temporal a Espanya i s'ha establert a Catalunya és de 36.641 persones.

17:00

Tarragona tindrà una nova comissaria de proximitat compartida entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana. Els delictes a la ciutat disminueixen gairebé un 13% respecte al 2019 passat.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha avançat que la Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona podrien signar l'acord per construir-la el primer trimestre de l'any vinent.

15:49

El preu de la llum per aquest divendres caurà fins als 5,47 euros/MWh, segons els registres de l'Operador del Mercat Ibèric d'Energia (OMIE). D'aquesta manera, se situarà com el més baix des del febrer del 2021 i serà 36 vegades més barat que en el mateix dia de l'any passat (200,68 euros/MWh). 

15:00

Mor l'arquitecte Arata Isozaki, autor del Palau Sant Jordi. El guanyador del premi Pritzker 2019 ha mort a l'edat de 91 anys, deixant una obra de gran bellesa a tot el món.

15:00

Mor l'arquitecte Arata Isozaki, autor del Palau Sant Jordi. El guanyador del premi Pritzker 2019 ha mort a l'edat de 91 anys, deixant una obra de gran bellesa a tot el món.

14:02

Actualització. Comença a normalitzar-se el servei a Rodalies. A causa d'una incidència a les instal·lacions d'Adif, diverses línies han patit retards de més de 45 minuts.

11:46

Guerra. Ucraïna ha denunciat aquest dijous que Rússia ha atacat diversos punts del país amb més de 100 míssils. Entre els punts afectats hi ha la capital, Kíiv, però també altres ciutats com Odessa, Lviv i Khàrkiv. 

Els bombardejos s'haurien fet des d'avions i vaixells i en diverses direccions. 

11:03

Rodalies. Les afectacions a Rodalies ja superen els 45 minuts de retards per culpa d'una incidència d'Adif entre Bellvitge i Barcelona Sants.

Les línies afectades són: R2, R2 Sud, R2 Nord, R11, R13, R14, R15, R16 i R17. 

09:39

Rodalies. Retards de més de 30 minuts a diferents línies de Rodalies per una incidència a les instal·lacions d'Adif entre Bellvitge i Barcelona Sants. 

Les línies afectades són: R2, R2 Sud, R2 Nord, R11, R13, R14, R15, R16 i R17. 

08:22

Trànsit. Carril tallat a l'AP-2 a Tarrés direcció Montblanc per un camió que s'ha incendiat. Es demana precaució. 

07:24

Rodalies. A partir d'aquest dijous, ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància pels pròxims 4 mesos. 

06:46

Temps. Dia de núvols i sol arreu de Catalunya. La temperatura serà semblant a la d'ahir, amb alguna pujada a alguns punts de les comarques de Tarragona.