En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

20:11

Esports: L'Elche surt amb Edgar Badia, Lautaro, Bigas, Pere Milla, Tete Morente, H.Palacios, Fidel, Gumbau, Mascarell, Clerc i Carmona

19:53

Esports: Ja tenim l'onze del Barça pel partit contra l'Elche: Ter Stegen, Araujo, Lewandowski, Ansu, Ferran, Alonso, Roberto, Koundé, Eric i Gavi

18:52

Successos. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys per apunyalar-ne un altre aquesta matinada passada.

  • Les mateixes fonts han explicat que uns agents que es trobaven al Port fent un dispositiu relacionat amb el control d'armes blanques han estat alertats pels responsables d'un local d'una baralla.
18:16

Política. "Un nou embat". Aquest és l'objectiu de l'ANC, i que vol deixar per escrit al seu nou full de ruta. L'entitat proposa que l'independentisme afronti un "nou embat" des de tres fronts: el civil, l'institucional i l'internacional.

17:50

Societat. El papa Francesc ha rebut l'alta mèdica aquest dissabte després d'haver estat hospitalitzat per una infecció respiratòria

16:12

Política. Òmnium Cultural ha inaugurat aquest dissabte la nova seu nacional de la Catalunya del Nord, ubicada a l'antiga Casa Camprodon de Perpinyà. 

15:18

Política. El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha carregat contra la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, i el seu projecte Sumar. "Hi ha partits que diuen que són espais, necessiten semblar sempre nous i canvien de nom cada quatre anys", ha etzibat Feijóo

14:16

Successos. Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dissabte al migdia en un incendi forestal que s'ha declarat a la serra de Pàndols, a Gandesa (Terra Alta). 

13:16

 Política. La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha reclamat a Yolanda Díaz un acord d'última hora per celebrar unes primàries obertes i així assegurar-se la presència de Podem a l'acte de Sumar. 

13:04

Successos. Un total de 34 persones han perdut la vida a les carreteres catalanes en 28 accidents mortals durant el primer trimestre del 2023, un 6,25% més de víctimes que en el mateix període de l'any passat (32), segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT).

12:10

Successos. La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut un home per un presumpte delicte contra la salut pública i per un altre de desobediència greu als agents de l'autoritat, amb qui es va encarar durant l'operatiu

11:25

Atenció! Els Agents Rurals asseguren que el tancament del Parc Natural de Montserrat d'aquest cap de setmana es duu a terme per les dificultats d'evacuació davant d'un eventual incendi forestal.

10:22

Societat. L’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb Barcelona Sagrera Alta Velocitat, impulsarà el desenvolupament d’un nou sistema de climatització centralitzada de calor i fred a l’Estació de la Sagrera i als seus entorns. 

09:56

Societat. Els animals de companyia registrats al cens municipal de Girona s'han multiplicat per deu en el transcurs de l'última dècada.