En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Els agricultors col·lapsen Catalunya

Barcelona

Els agricultors col·lapsen Catalunya

Temps de lectura: 1 minut

20:20

Mor l'expresident de Xile Sebastián Piñera en un accident d'helicòpter

  • Els fets s'han produït al Lago Ranco, on l'aparell hauria caigut a causa de les fortes pluges
20:15

El bar del Park Güell podria abaixar la persiana per sempre. L'Ajuntament, concretament l'Institut Municipal de Parcs i Jardins, ha decidit no renovar la seva concessió.

  • El gerent del negoci critica que la situació actual els porta a pensar que el consistori "podria tenir un preferit" per aconseguir el concurs que evitaria la subrogació dels 12 treballadors actuals.
19:10

Estats Units. Un jutjat apunta que Donald Trump no té cap immunitat presidencial per l'assalt del Capitoli. Aquesta decisió podria dificultar la seva candidatura per les pròximes eleccions. 

18:27

ÚLTIMA HORA. Busquen tres persones desaparegudes dins l'edifici esfondrat de Badalona. 

  • Les autoritats no descarten que puguin estar sota les runes. 
17:55

Sequera. La Generalitat demana "col·laboració" a les comunitats autònomes que tinguin més aigua per fer front a la sequera. 

  • El Govern ha demanat aigua sense la necessitat de "robar-la a ningú". 
17:26

ÚLTIMA HORA. Aquest dimecres al matí els pagesos es tornaran a concentrar i emprendran una marxa lenta cap a Barcelona. 

17:05

Manifestacions. Els pagesos segueixen bloquejant les principals carreteres de Catalunya i es plantegen passar-hi la nit. 

16:15

Salut. El Departament de Salut ha registrat en un any i mig l'arribada de 110 pacients infantils peruans amb càncer. Per això, s’ha posat en contacte amb els principals hospitals peruans per tal de limitar l’arribada d’aquests pacients oncològics. 

15:42

Tribunals. El director de la discoteca Sutton, citat com a testimoni en el judici contra Dani Alves, dona suport a la versió de la denunciant: "Va dir que va voler sortir del bany i no va poder". 

15:30

Agricultors. El PP denuncia que només per mantenir el seu seient a la Moncloa, a Pedro Sánchez només li preocupa l'amnistia i no "els problemes dels agricultors, ramaders o dels transportistes".

15:00

Tribunals. Aquest dimarts se celebra el segon dia de judici a contra l'exjugador del F.C. Barcelona, Dani Alves, per la presumpta violació a una noia a la discoteca Sutton el 31 de desembre de 2022. 

  • El judici es reprendrà a partir de les 15:00 a l'Audiència de Barcelona, ​​en una segona jornada en què està previst que declarin una vintena de persones.
  • Entre elles, pujaran a l'estrada Joana Sanz, dona del brasiler, i Bruno Brasil, l'amic que acompanyava l'exfutbolista la nit dels presumptes fets.
14:40

Amnistia. El nou ple que tractarà la llei d'amnistia se celebrarà entre el 27 i el 29 de febrer al Congrés dels Diputats. 

14:37

ÚLTIMA HORA. La Fiscalia del Tribunal Suprem ha canviat de parer i ara demana investigar Carles Puigdemont per terrorisme.

14:00

Cinema. L'actriu nord-americana Sigourney Weaver rebrà el Goya Internacional durant la gala d'aquest dissabte a Valladolid. 

13:06

Successos. Un edifici de cinc plantes s'esfondra a Badalona. 

  • Els Bombers busquen persones entre les runes. 
12:25

Economia. Avui s'aprova la pujada del Salari Mínim Interprofessional un 5% i se situa als 1.134 euros. 

  • El president del govern, Pedro Sánchez, ha assegurat que amb ell al capdavant de l'executiu s'ha incrementat fins a un 54%. 
11:51

Trens. L'R1, L'R3, l'R4, l'R12 i l'RG1 comencen a recuperar la freqüència de pas un cop resolta la incidència a Plaça Catalunya.

11:40

Salut. Els Mossos d’Esquadra van detectar el 2023 el cas de tretze nenes, dotze menors, que podien ser víctimes de mutilació si viatjaven al país d’origen de la família.

10:55

Eleccions europees. ERC proposa l'actual eurodiputada Diana Riba com a cap de llista pels comicis europees que se celebren el pròxim 9 de juny. 

10:10

Trens. Una incidència entre les estacions de Plaça Catalunya i Fabra i Puig de Barcelona provoca retards de més de 30 minuts a la xarxa de Rodalies.

  • Les línies afectades són l'R1, R3, R4, R12 i RG1. 
09:35

Trànsit. Les carreteres catalanes registren els primers talls i afectacions per les protestes dels agricultors contra la burocràcia i els costos desmesurats al sector. Totes les afectacions: 

09:00

Temps. Més núvols i boira arreu de Catalunya. Les temperatures baixen i la sensació serà més freda.