En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Nova jornada de protestes dels agricultors

Concentració de tractors a la carretera

Nova jornada de protestes dels agricultors

Temps de lectura: 1 minut

20:00

Successos. Dos ferits lleus després d’encastar-se una moto contra un McDonald’s a la Diagonal. 

19:49

Segueix la compareixença del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, posterior a la reunió amb representants del sector agrari. 

19:00

Continua el judici contra Dani Alves. Les psicòlogues de la defensa declaren que Alves va beure, però era responsable dels seus actes: "Sabia distingir el que estava bé del que estava malament". 

18:11

Centenars de pagesos ja es troben al centre de Barcelona, a punt per començar la reunió amb Pere Aragonès i David Mascort. 

18:00

Sequera. El Barcelonès Nord perd 248.000 litres d'aigua al dia i costarà 36 milions arreglar-ho.

  • Aquest dimecres 7 de febrer, l'ATL ha anunciat la construcció d'una altra via paral·lela al riu Besòs per evitar així aquesta pèrdua d'aigua.
17:25

Europa. El Parlament Europeu denunciarà ingerències russes durant el procés independentista a Catalunya i demanarà a Espanya que investigui les connexions entre l'independentisme amb el Kremlin. 

16:45

Protesta a Barcelona. La pagesia arriba a la capital catalana amb més de 2.000 tractors en una mobilització històrica. 

16:00

Successos. Nou atracament a punta de pistola i a plena llum del dia a Barcelona. 

15:10

Tribunals. Comença l'última sessió del judici contra Dani Alves. L'exblaugrana declararà que la nit dels fets anava perjudicat a causa de l'alcohol. 

14:42

Tractors a Barcelona. Primeres afectacions en la circulació per les mobilitzacions del sector agrícola a la capital catalana. 

14:20

Economia. Catalunya va tancar el 2023 amb un creixement del PIB del 2,6% anual, segons la dada estimada de l'Idescat.

  • Es tracta de 2,1 punts més que la primera estimació de la UE, que és del 0,5%, i es troba una dècima per sobre de la mitjana espanyola (2,5%).
13:30

Agricultors. A la Generalitat se li acumulen els problemes quan queda menys d'un any per les eleccions catalanes. 

  • Tots els partits s'han llançat a criticar la Generalitat per la seva "mala gestió", la seva "política erràtica", la seva "autocrítica zero" i la seva "actitud defensiva". 
13:00

Successos. La policia ha detingut un home a València per haver matat a pedregades un sense-sostre sota el pont del Real de València.

12:35

Trànsit. Segueixen les afectacions a les carreteres catalanes per les marxes lentes dels tractors que es dirigeixen cap a Barcelona. 

12:00

Dani Alves. Aquest dimecres a les 15:00 se celebra la tercera i última sessió del judici contra l'exjugador del F.C. Barcelona per la presumpta violació a una noia a la discoteca Sutton el 31 de desembre de 2022.  

  • L'exfutbolista declararà avui on al·legarà que la nit dels fets estava greument perjudicat pel consum d'alcohol.
11:00

Marxa lenta de tractors. Centenars de tractors han iniciat una marxa lenta a primera hora d'aquest dimecres cap a Barcelona.

  • Es preveu que la tractorada arribi a la capital catalana cap al migdia. 
10:10

Successos. Els bombers localitzen tres cadàvers en l'edifici esfondrat de Badalona. L'alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha decretat tres dies de dol oficial i aquesta tarda hi ha convocada 5 minuts de silenci a la plaça de la Vila. 

09:40

Trànsit. Nova jornada de mobilitzacions dels agricultors a les carreteres catalanes. Els pagesos volen accedir a Barcelona. 

08:56

Temps. Jornada amb el cel assolellat i alguns núvols baixos a l'interior de Catalunya, al litoral i al prelitoral nord. La temperatura puja i es manté estable.