En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Pluja i temperatures baixes a Catalunya

Gent passejant sota la pluja a Barcelona

Pluja i temperatures baixes a Catalunya

Temps de lectura: 1 minut

19:35

Govern espanyol. El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, que "no li consten" contactes entre l'independentisme català i Rússia.

  • "Espanya és un país que investiga tot el que s'ha d'investigar, que es denuncia i que es coneix sobre aquesta qüestió" ha dit, i "aquesta qüestió ja està essent objecte d'investigació".
18:55

Tribunals. L’Audiència de Barcelona condemna a 42 anys de presó un osteòpata per abusar sexualment d’una vintena de dones. 

18:05

Cinema. Aquest dissabte 10 de febrer tindrà lloc la gran festa del cinema espanyol. Els Premis Goya se celebren a Valladolid i estaran presentats per Ana Belén i los Javis. 

17:15

Barça. L'Audiència Nacional ha confirmat aquest divendres la Resolució del Tribunal Econòmic Administratiu Central, que va imposar al Barça el pagament de gairebé 23 milions d'euros per l'IRPF entre els anys 2012 i 2015, amb Josep Maria Bartomeu com a president, derivat de les retribucions abonades als agents esportius dels jugadors.

16:40

 L'augment de pintades i grafitis a Barcelona costarà 16 milions d'euros més.

  • El nombre de denúncies per pintades a Barcelona va augmentar prop d'un 48% el 2023 respecte de l'any anterior, passant de 328 a 484. 
16:00

Successos. Cau una banda de lladres especialitzats a assaltar cases d'urbanitzacions per diversos països europeus fent servir sempre el mateix mètode. 

15:25

Temps. Activat l'avís de situació meteorològica de perill per estat de la mar a diferents punts de la costa catalana. 

14:10

Tribunals. L’Audiència de Barcelona ha arxivat la causa contra l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel pel referèndum de l’1-O.

  • El tribunal ha arxivat la causa contra la cupaire després que la fiscalia i Vox no hagin presentat cap acusació contra ella. 
13:00

Agricultors. El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, David Mascort, ha explicat que preveu que la finestreta única perquè pagesos, ramaders i productors puguin fer tràmits amb la Generalitat estigui a punt a finals de març.

12:30

Amnistia. El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo veu Espanya en "el moment més crític de la democràcia espanyola" per la dependència del govern espanyol amb l'independentisme. 

11:46

Carnaval 2024. Consulta les programacions de les principals rues de Carnaval a Catalunya

  • Aquest cap de setmana els municipis catalans s'omplen de gresca i disbauxa per celebrar l'arribada del rei Carnestoltes. 
10:50

Successos. Una investigació de diferents cossos policials apunta que un assassí en sèrie seria l'autor de tres assassinats de pagesos a Espanya, un d'ells a Catalunya. 

10:05

Europa. L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha enviat una carta als eurodiputats on nega qualsevol relació amb Rússia: "Si haguéssim fet Feijóo president, tot això no passaria". 

09:25

Protestes agrícoles. 20 detinguts i gairebé 2.000 denunciats arreu de l'Estat durant les incidències dels tres dies de mobilitzacions dels pagesos.

  • Interior diu que ha identificat 5.264 persones a les quals es proposarà que se'ls apliqui una sanció administrativa.
09:00

Temps. Divendres amb el cel tapat i pluges, sobretot a la meitat oest de Catalunya. Les temperatures seran més baixes arreu del territori.