En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat del dia

Vista aèria de Barcelona, amb la Sagrada Família al bell mig

Segueix tota l'actualitat del dia

Temps de lectura: 1 minut

20:00

Figueres sancionarà qui no reculli els excrements del gos amb multes de fins a 1.500 euros a partir de la setmana que ve. 

19:15

Política. El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha negat aquest dilluns que la seva formació hagi tingut mai contactes amb Junts per Catalunya i acusa el PSOE de "campanya d'intoxicació". 

19:06

Segons informen alguns mitjans espanyols, Carmen Calvo hauria renunciat a la seva acta com a diputada del PSOE al Congrés.

  • L'exvicepresidenta es va mostrar crítica amb l'amnistia, però de moment se'n desconeixen les causes. 
  • Ampliarem la informació.
19:00

Accident. Un futbolista de 34 anys ha mort fulminat per un llamp en ple partit de futbol en un estadi a Indonèsia. 

18:15

Successos. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a Cambrils (Baix Camp).

17:25

Televisió. El Consell d'Informatiu de l'àrea digital de RTVE critica la cobertura que es va fer de la catifa vermella dels Premis Goya amb Inés Hernand com a presentadora. 

17:00

ÚLTIMA HORA. Llibertat amb càrrecs per a dos dels detinguts pel crim dels dos guàrdies civils aquest divendres amb una narcollanxa. 

16:40

Enquesta. El CIS apunta un empat tècnic entre el PP i el PSOE, amb Sumar i Vox estables en tercera i quarta posició respectivament. 

16:15

Política. Junts ha decidit guardar silenci sobre les seves negociacions amb el PP, però ho ha fet afirmant que el seu partit té "les mans lliures per pactar". 

16:00

Successos. Un home s'enfronta a gairebé 12 anys de presó per degollar l'animal de companyia de la seva parella, cuinar-lo i intentar que se'l mengi. 

15:40

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat que no es planteja dimitir després de l'assassinat de dos agents a Barbate.

  • Ha deixat clar als narcotraficants que aquests crims "no quedaran impunes". 
15:00

Eleccions Galícia. El CIS situa el PP d'Alfonso Rueda al llindar de perdre el govern a Galícia. L'enquesta apunta una forta pujada del BNG i l'estancament del PSOE. 

  • Ni Sumar, ni Podemos, ni Vox aconseguirien representació a la Xunta. 
  • El CIS dona una forquilla de 34 a 38 diputats al PP, de 24 a 31 pel BNG i de 9 a 14 pel PSOE. La majoria absoluta es troba als 38 diputats. 
14:10

Política. Isabel Díaz Ayuso ha sortit al rescat d'Alberto Núñez Feijóo després que el líder del PP proposés aquest cap de setmana un indult condicionat a l'expresident Carles Puigdemont. 

  • Ayuso assegura que Feijóo ha dit "el mateix" que sempre: que no aprovaria un indult perquè no es donen cap de les condicions.
  • "Jo no aniria amb Junts ni a la cantonada", ha dit. 
13:15

Successos. Un ciclista ha ingressat en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de rebre un tret d'un caçador que l'ha confós amb un senglar.

12:45

Pagesia. Un grup de tractors han començat aquest dilluns a les 9:45 a realitzar marxes lentes que afecten diverses carreteres de les províncies de Lleida i Tarragona.

  • Els agricultors preveuen bloquejar la Jonquera, Mercabarna i el Port de Tarragona el dimarts per seguir amb les protestes.

12:00

Estafes. Els Mossos d'Esquadra avisen d'una nova estafa per internet. Els ciberdelinqüents es fan passar pel SEPE i envien un correu relacionat amb un tema laboral. 

  • Aconsellen no seguir l'enllaç i no descarregar cap document, ja que podria infectar el teu dispositiu. 
11:30

Una manifestació de treballadors de Danone a Barcelona està en marxa contra el tancament de la planta d’aquesta empresa a Parets del Vallès.

  • La plantilla està protestant a la ciutat per defensar els llocs de treball i la continuïtat de la factoria. 
11:05

Barcelona. Presó provisional per al detingut per agredir diverses dones aquest passat divendres al Metro de Barcelona. 

10:09

Indults. El PSOE ataca el PP per l'oferta d'indultar Carles Puigdemont i altres dirigents independentistes per investir a Alberto Núñez Feijóo: "Té por que Junts ens expliqui la veritat". 

09:35

Successos. Catorze persones ferides, dues d'elles crítiques, per la caiguda d’un arbre pel fort vent en una muntanya russa de Port Aventura.

  • L’accident s’ha produït aquest diumenge al matí a l’atracció Tomahawk. El fort vent ha fet caure un arbre proper a la muntanya russa i algunes de les branques haurien impactat contra els usuaris de l’atracció, segons fonts de Port Aventura.
09:00

Temps. Dilluns amb vent a diferents punts de Catalunya i amb el cel assolellat. Temperatures més altes.