Mbappé, màxim golejador del Mundial de Qatar
Mundial

Mbappé es carrega a l'esquena França sense èxit

Mbappé s'ha carregat la selecció francesa a l'esquena en la final del Mundial contra l'Argentina. El davanter ha fet un hat-trick quan semblava que tot estava perdut per als de Deschamps.

Per què és important? Kyllian Mbappé s'ha emportat la pilota d'or després del seu hat-trick en la final de la Copa del Món, superant al campió Leo Messi.

Al detall: Mbappé ha donat esperança al seu país quan ho tenia tot en contra davant l'Argentina. Els d'Scaloni s'han posat 2-0 al marcador abans d'arribar al descans.

• La final semblava perduda per a França des del moment que Di María ha fet el segon gol al minut 36 de la primera part.
  • A més, el domini del partit era completament 'albiceleste', arribant al punt que França no ha arribat a porteria en cap moment de la primera part, un fet històric.
  • Quan quedaven només 10 minuts més l'afegit perquè finalitzés el partit, Mbappé ha transformat un penal per a França per posar el 2-1.
  • Només un minut més tard els francesos han empatat el partit per a la sorpresa de tothom, també gràcies a una diana del jugador parisenc.
  • El partit ha arribat a la pròrroga on els argentins han aconseguit posar-se de nou per davant al marcador. Mbappé encara estava disposat a carregar-se el somni argentí, i mitjançant un altre penal ha tornat a empatar el partit.
  • Tot i els esforços del jugador del PSG, la selecció francesa ha caigut de la manera més cruel en la tanda de penals.

A més: El hat-trick ha permès a Mbappé emportar-se la bota d'or del campionat amb 8 gols, superant fins i tot Leo Messi com a màxim golejador amb 7 gols.

• El francès ha marcat 5 gols entre la fase de grups i els vuitens de final.
  • El davanter ha estat desaparegut durant tot el partit fins que ha transformat el primer penal per a França.

Visió global: Argentina s'ha proclamat campiona del món davant França en un partit d'infart. Una França irreconeixible en la major part del partit ha donat un cop a la taula en el tram final de l'enfrontament i ha portat la final als penals.

• Els penals de Coman i Tchouaméni han condemnat a la selecció francesa en la gran final. França s'ha de conformar amb la medalla de plata.
Categoria: Fanzone