Fanzone
Aficionats de l'Espanyol
Foto: Aficionats de l'Espanyol | RCDE Espanyol
Successos

VÍDEO: Baralla entre ultres de l'Espanyol i del Betis, amb dos ferits a l'hospital

Aficionats de l'Espanyol
Foto: Aficionats de l'Espanyol | RCDE Espanyol

Una baralla aquest dissabte a primera hora de la tarda a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha acabat amb almenys dues persones ferides a l'hospital.

Context: El RCD Espanyol i el Real Betis Balompié han disputat el seu corresponent partit de LaLiga al RCDE Stadium, a Cornellà, a les 16:15 d'aquest dissabte 21 de gener. El xoc ha acabat 1 a 0 a favor dels blanc-i-blaus, amb gol de l'exculer Martin Braithwaite.

Què en sabem? 

  • Segons han explicat testimonis als serveis d'emergències, la baralla l'han protagonitzada aficionats ultres dels equips de futbol de l'RCD Espanyol i del Reial Betis, que s'han llançat ampolles i cadires.
  • Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'enfrontament cap a les 13:30 hores i hi han desplaçat agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) que ja eren a la zona pel partit.
  • En arribar-hi, però, han mediat i la baralla s'ha acabat, segons han explicat fonts policials a l'Agència Catalana de Notícies (ACN).
  • El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'atendre dos afectats que finalment han acabat a l'Hospital de Bellvitge, en estat menys greu.

Què diuen? L'Espanyol ha emès un comunicat en què...

  • Ha condemnat "enèrgicament" l'agressió "perpetrada per part de radicals pendents d'identificar a aficionats blanc-i-blaus".
  • El club ha traslladat el seu suport als agredits i els ha garantit "tota la col·laboració per posar a disposició dels cossos de seguretat tota la informació que requereixin per aclarir els fets i depurar les responsabilitats corresponents".

A més: Els 'Boixos Nois', els aficionats ultres del FC Barcelona, podrien estar implicats i haver participat en les agressions contra els 'pericos'.

D'on venim: Un enfrontament entre dos grups de hooligans d'extrema dreta es va saldar amb una persona ferida recentment a Madrid.

Categoria: Fanzone