Pedri contra el Girona
Girona (0-1) Barça

Al Barça no hi ha manera d'estalviar: com de cars li surten els minuts de Pedri?

Temps de lectura: 2 minuts

La presència de Pedri a la gespa val or i el Barça ha de fer comptes un altre cop per pagar per ell.

Per què és important? Pedri estrenava el seu partit 100 amb els culers contra el Girona amb el gol de la victòria. Així, els minuts del canari a la gespa fan estrènyer el cinturó al Barça.

El motiu: El club blaugrana va acordar una sèrie de clàusules amb el traspàs de Pedri des de Las Palmas, les quals eleven el valor que el FCB paga per ell.

Amb dades: El conjunt blaugrana ha de pagar 5 milions pel fet que el canari arribés als 100 partits. Així, ja ha abonat prèviament els següents imports:

• 5 milions a la firma del contracte pel Barça.
  • 2,5 milions per deixar-lo cedit el 2019 a Las Palmas.
  • 1, per debutar amb la Selecció.
  • 9, per jugar 50 partits.
  • El total, amb els 5 milions actuals pels 100 partits, ascendeix a 22,5 milions.

A més, la xifra podria ser més elevada, com bé va confirmar el president de Las Palmas: “Tot el món creu que el van vendre per 5, però la xifra pot arribar fins a 30 o 35 milions”.

Tot i això, el rendiment del migcampista al Barça des del seu debut fa dos anys i mig està sent excel·lent. El jugador s'ha consolidat amb sols 20 anys a l'onze titular i ha fet 6 gols aquesta temporada.

D'on venim?: Els culers es van quedar congelats enfront del fred a Montilivi, però en aquest Barça en el qual el fi justifica els mitjans, el 0-1 de Pedri va evitar l'hecatombe contra el Girona.

• El Barça va repetir la història de sempre: no passa del 0-1 o 1-0.
  • És més, els culers van perdre un dels seus efectius més determinants. Dembélé sortia lesionat de Montilivi el minut 24.
  • El conjunt blaugrana ha explicat en un comunicat que el francès té una lesió en el recte anterior de la cuixa esquerra. És baixa i l'evolució marcarà la seva disponibilitat.
Categoria: Fanzone