Fanzone
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | EFE/ Francisco Guasco
Cas Dani Alves

La nova estratègia de l'advocat d'Alves per ‘desmuntar’ la seva acusació

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | EFE/ Francisco Guasco

Cristòbal Martell hauria trobat una nova manera de desmantellar la defensa de la suposada víctima. 

Per què és important? Cristòbal Martell, advocat del brasiler, defensa que les relacions entre Alves i la suposada víctima van ser consentides, per un detall. 

El motiu: L'advocat parla de distorsió narrativa: segons ell, l'acte va ser consentit perquè passen 2 minuts des que Alves entra al lavabo fins que ho fa la suposada víctima. 

  • D'aquesta manera argumenta que no hi existeix cap mena d'obligació per part d'Alves, sinó que la noia entra per decisió pròpia. 
  • Així, considera que aquest fet contradiu la defensa dels advocats de la suposada víctima, basada en el fet que hi hagi una situació de dominació cap a la noia per part del brasiler. 

Tot i això, Alves ja ha canviat 4 cops la seva declaració i va confessar que sí que hi havia hagut penetració, fet que havia negat en les tres versions anteriors.  

D'on venim? El futbolista va ser detingut el 20 de gener després de ser acusat d'una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton, el 30 de desembre.

  • Des de llavors, es troba engarjolat a la presó Brians 2, després de noves proves d'ADN al cos, a la roba de la víctima i al lavabo de la discoteca.
  • Un altre dels factors que van decantar la balança cap a la presó preventiva van ser el risc de fuga de l'esportista, donada la seva elevada capacitat econòmica. 
  • No obstant això, el brasiler tindria problemes econòmics després de l'embargament de propietats i els possibles deutes amb Hisenda. 
  • Fins i tot haurà de pagar al seu antic club per incomplir el seu contracte. 

Situació actual: De moment, l'Audiència de Barcelona encara no ha decidit si continuarà a presó fins al judici o li concedirà la llibertat condicional. 

  • Així, de cara al procés judicial, el futbolista podria enfrontar-se a una pena d'entre  4 i 12 anys de presó.  
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Dani Alves