Societat
El jugador de futbol Dani Alves
Foto: El jugador de futbol Dani Alves | Europa Press
Agressió sexual

Cas Dani Alves: l'ADN de la víctima reforça el relat de la violació

Temps de lectura: 3 minuts
El jugador de futbol Dani Alves
Foto: El jugador de futbol Dani Alves | Europa Press

Les coses es compliquen per a Dani Alves. L'última prova del cas judicial al qual s'enfronta per violació, l'ADN de la noia presumptament agredida a la discoteca Sutton de Barcelona, reforça el relat de la víctima. 

Què en sabem? Segons publica aquest divendres El Periódico, les mostres genètiques de la noia de 23 anys desmenteixen una de les versions del futbolista: que ella li va practicar una fel·lació. 

  • Els resultats de les mostres de la vagina de la víctima analitzades a l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses revela que pertanyen a Alves.
  • Aquesta prova demostraria que l'acusat va mentir a la jutgessa el passat 20 de gener.
  • El jugador brasiler, en presó preventiva, ha donat fins a 3 cops de versió per intentar desmentir l'acusació per violació.

Al detall: La policia científica dels Mossos d'Esquadra van recollir mostres de semen al terra dels banys de la discoteca de Sarrià on van tenir lloc els fets.

  • En total s'han trobat restes de semen en 4 llocs diferents, un d'ells a la roba de la víctima.
  • Totes les mostres coincideixen amb l'ADN d'Alves, fet que desmenteix la seva versió que assegura que ella només li va fer la fel·lació.

Situació actual: L'Audiència de Barcelona ha de decidir si accepta o rebutja el recurs que ha presentat l'advocat del jugador, Cristóbal Martell, per intentar sortir de presó abans de la celebració del judici.

D'on venim? La cronologia dels fets revela els continus canvis de versió de Dani Alves.

  1. Després de la denúncia va enviar un vídeo a Antena3 on assegurava que no coneixia la víctima i que havia coincidit amb ella al bany de manera accidental.
  2. El 20 de gener, en seu judicial, relata va entrar al bany en primer lloc, però que no va passar res a l'interior i que la noia es va quedar al seu costat mentre ell feia les seves necessitats.
  3. Les parts pregunten com és que els dos passen 15 minuts al petit lavabo, on hi ha una pica i un WC, sense fer res i com s'explica que s'hagin trobat restes de semen al terra. En aquest moment, Alves torna a canviar la versió i diu que ella li practica una fel·lació mentre estava segut en el lavabo.

Tot i això, la víctima mai ha canviat de versió: relata que l'exblaugrana li insisteix perquè li acompanyi a través d'una porta que ella desconeix que condueix a un lavabo. 

  • Quan ho descobreix ella vol marxa, però ell li ho impedeix, s'asseu al lavabo i ella s'asseu a sobre d'ell per la força. Li diu que pari i li suplica perquè la deixi marxar. Ell es nega, la llença a terra, l'agafa pel coll, li dona una bufetada i intenta que li faci una fel·lació. Ella s'hi nega, la col·loca contra la pica i, per últim, la posa contra el lavabo i la viola fins a ejacular.