La Jungla
Joana Sanz, a París després de veure Alves a la presó
Foto: Joana Sanz, a París després de veure Alves a la presó | Instagram
Famosos

Joana Sanz s'escapa a París: restaurants cars i moda després de veure Dani Alves

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Joana Sanz, a París després de veure Alves a la presó
Foto: Joana Sanz, a París després de veure Alves a la presó | Instagram

Joana Sanz ha posat terra de per mig, després de veure's, aquest cap de setmana, amb Dani Alves per primera vegada des que va ingressar a presó provisional sense fiança. L'endemà, la model feia les maletes i marxava de viatge a París per desconnectar.

Què sabem? Aquest dilluns, la dona de Dani Alves ha volat a París amb la seva amiga Sandra Tabarés, model i influencer. Uns dies per canviar d'aires a la capital francesa, que és precisament la ciutat on es va casar amb el futbolista el mes d'abril de 2016. A Instagram, totes dues han compartit fotos del viatge. Restaurants cars i moda, sempre amb la silueta de la Torre Eiffel ben a prop.

En detall: Per aquests dies a París, Sanz ha triat un allotjament al centre amb vistes. De fet, des de la terrassa on esmorza s'hi aprecia clarament la Torre Eiffel. Tampoc no s'ha estat de gaudir de la gastronomia francesa en locals com L'Avenue, prop dels Camps Elisis, o el restaurant Gigi, a més de dedicar part del seu temps lliure a visitar botigues de roba.

A més, l'escapada de Joana Sanz coincideix amb el vis a vis amb Dani Alves, empresonat a Brians 2 per una suposada agressió sexual. Després de la visita al seu marit, la model canària va respondre algunes preguntes dels mitjans de comunicació que l'esperaven a la sortida, i va deixar clar que no pensa allunyar-se del futbolista en aquest instant.

Què diu Joana Sanz?

D'on venim? Des que Dani Alves fos empresonat el 20 de gener per una suposada agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona, Joana Sanz ha experimentat una muntanya russa d'emocions. Del suport inicial, a la decisió d'eliminar totes les fotografies amb ell a Instagram, a la passa final d'apropar-s'hi de nou i assegurar que no el deixarà en aquest moment.

  • Cal recordar que la mateixa setmana que Dani Alves va entrar a presó, la model va perdre la seva mare, víctima d'un càncer.

Per acabar: Aquest dilluns, la Fiscalia ha demanat a la jutgessa que mantingui Alves entre reixes mentre investiga la presumpta agressió sexual. Fonts del Ministeri Públic han explicat que el fiscal s'ha posicionat en aquest sentit davant del recurs que la defensa va presentar la setmana passada, demanant llibertat provisional amb altres mesures de seguretat mentre s'instrueix la causa. El fiscal creu que es mantenen els "indicis racionals de criminalitat" i risc de fugida.

Categoria: La Jungla