La Jungla
Joana Sanz, a la sortida de Brians 2
Foto: Joana Sanz, a la sortida de Brians 2 | Europa Press
Famosos

Joana Sanz, vis a vis amb Alves a la presó: "No el deixaré sol en el pitjor moment"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joana Sanz, a la sortida de Brians 2
Foto: Joana Sanz, a la sortida de Brians 2 | Europa Press

Joana Sanz ha anat a la presó, més de dues setmanes després que la jutgessa decretés presó preventiva sense fiança per Dani Alves, acusat d'agressió sexual. Des de Brians 2, l'encara dona del futbolista ha mostrat públicament el seu suport.

Què sabem? El vis a vis entre Dani Alves i Joana Sanz ha estat aquest diumenge, 5 de febrer, al vespre, i ha durat cinquanta minuts. A més, ha estat la primera visita que la model ha fet al seu marit, disset dies després que fos empresonat. A la sortida, on l'esperaven un munt de periodistes i càmeres de televisió, la canària ha deixat ben clar que continua fent costat al seu home.

Què ha dit Joana Sanz?

  • "No el deixaré en el pitjor moment de la seva vida".

En detall: A les imatges s'hi pot veure Joana Sanz amb un home que l'acompanya. Es tracta de Bruno Brasil, el xef amic del futbolista que hauria estat present a la discoteca Sutton de Barcelona la nit dels fets.

D'on venim? Joana Sanz ha visitat el seu marit a Brians 2 la mateixa setmana que s'ha publicat que volia demanar-li el divorci. Una decisió que ella hauria volgut traslladar a Alves en el vis a vis que ell hauria rebutjat fa pocs dies. Sobre això, la model ha respost per dir que és mentida: el brasiler no es va negar a veure-la.

  • Abans que es parlés obertament de la demanda de divorci, Joana Sanz es va encarregar d'eliminar totes les fotografies amb Dani Alves al seu compte d'Instagram, tot just després de l'ingrés del futbolista a la presó.
  • Una forma de posar distància amb el seu home que contrasta amb les seves primeres declaracions quan va esclatar el cas i va dir que confiava en ell, i també amb la decisió actual d'apropar-s'hi de nou.

Per acabar: Aquest dilluns, la Fiscalia ha demanat a la jutgessa que mantingui Alves entre reixes mentre investiga la presumpta agressió sexual. Fonts del Ministeri Públic han explicat que el fiscal s'ha posicionat en aquest sentit davant del recurs que la defensa va presentar la setmana passada, demanant llibertat provisional amb altres mesures de seguretat mentre s'instrueix la causa. El fiscal creu que es mantenen els "indicis racionals de criminalitat" i risc de fugida.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Dani Alves