Societat
L'exfutolista del Barça
Foto: L'exfutolista del Barça | Europa Press
Agressió sexual

Aquestes són les contradictòries versions dels fets que ha declarat Dani Alves

L'exfutolista del Barça
Foto: L'exfutolista del Barça | Europa Press

Dani Alves ha ingressat a presó preventivament després que la seva versió inicial dels fets, i pública, canviés en seu judicial. A televisió, el futbolista va assegurar que no coneixia de res a la víctima, però davant del jutge va al·legar que no va existir violació, sinó que van mantenir relacions consentides.

Per què és important? Les seves contradictòries versions han restat credibilitat a l'exjugador del Barça, que ha ingressat a la presó de Brians acusat de violar a una jove barcelonina a la discoteca Sutton.

La primera versió: Alves va enviar un vídeo, sense estar obligat, a Antena 3 en el que assegurava que no coneixia de res a la víctima i que se la va trobar al lavabo quan va obrir la porta d'aquest. 

  • "No sé qui és aquesta senyoreta. No l'he vist mai en la meva vida", va afirmar amb fredor.
  • A més, va argumentar: "Quan un escull anar al lavabo no ha de preguntar-se qui està dins".

 La segona versió: El futbolista va canviar totalment el relat quan va ser interrogat per la jutgessa, per la fiscalia i per l'acusació particular. Alves va desdir-se i va assegurar que sí que coneixia a la jove tot sostenint que van tenir relacions sexuals consentides. És a dir, res a veure amb la primera versió.

En profunditat: Tot i l'esforç de canviar el relat, Dani Alves ha estat delatat per les càmeres de seguretat de la discoteca. Les gravacions, analitzades pels Mossos, i els testimonis no coincideixen amb cap de les dues històries explicades pel futbolista.

Al detall: Segons ha pogut saber el Periódico, les gravacions revelen que Alves i la víctima van estar fins a 15 minuts tancats dins del lavabo. Un interval de temps incompatible amb els fets exposats pel futbolista en primera instància.

Categoria: Societat