Societat
Cotxe dels Mossos amb Dani Alves dins
Foto: Cotxe dels Mossos amb Dani Alves dins | Europa Press
Agressió sexual

La víctima de la presumpta violació d'Alves renuncia a la indemnització econòmica

Cotxe dels Mossos amb Dani Alves dins
Foto: Cotxe dels Mossos amb Dani Alves dins | Europa Press

La jove víctima que presumptament va ser violada per l'exfutbolista Dani Alves ha renunciat davant la jutgessa a ser indemnitzada econòmicament pel futbolista, segons ha avançat El País.

Per què és important? Tot i que la víctima té tot el dret a rebre una compensació econòmica per les lesions i danys morals patits, la jove ha preferit renunciar.

En profunditat: La víctima de 23 anys va al·legar davant de la jutgessa que investiga el cas que no exercirà el dret a ser indemnitzada perquè el seu objectiu és que es faci justícia i que el presumpte violador pagui amb la presó.

En profunditat: Tot i l'esforç de canviar el relat, Dani Alves ha estat delatat per les càmeres de seguretat de la discoteca. Les gravacions, analitzades pels Mossos, i els testimonis no coincideixen amb cap de les dues històries explicades pel futbolista.

Al detall: Segons ha pogut saber el Periódico, les gravacions revelen que Alves i la víctima van estar fins a 15 minuts tancats dins del lavabo. Un interval de temps incompatible amb els fets exposats pel futbolista en primera instància.

Context: 

  • La presumpta agressió sexual es va produir a la sala Sutton del carrer Tuset de Barcelona la matinada del 30 de desembre. Passats uns dies, la víctima va presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.
  • Després de declarar per segon cop davant de la policia aquest divendres 20 de gener, els agents el van detenir i el van portar davant del jutge, qui n'ha decretat l'ingrés a presó provisional sense fiança.
  • El Pumas mexicà per al qual jugava ha trencat el seu contracte, mentre van sorgint nous detalls esfereïdors de la denúncia per violació contra el futbolista.

 

 

Categoria: Societat