Fanzone
Foto: | EFE/ Alejandro Garcia
Barça (0-0) Manchester United

Les claus de la primera part: Pedri es lesiona i Ter Stegen es fa immens

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE/ Alejandro Garcia

Els blaugranes van sortir a menjar-se el món, però va acabar sent l'equip de Ten Hag qui portaria les ocasions a mesura que els minuts passessis. La cara, Ter Stegen, qui sempre té el dia, la creu, Pedri, el qual sortiria lesionat quan més es necessitava la seva màgia (0-0).

Per què és important? San Ter Stegen es converteix en el protagonista d'un duel de titans després de les seves aturades. El porter culer sosté un Barça endollat, però que no acabat de trobar la manera de fer mal al United i que es congela amb la lesió de Pedri. 

Els motius 

  • Araujo és confiança pura i dura. El central aixecava els primers 'olés' i càntics d'uruguaià al Camp Nou. Xavi havia decidit que el central es convertiria en lateral dret, mentre aquest complia i regatejava per la banda samarretes del United i fins i tot s'atreviria amb el xut. 
  • El Manchester va sortir amb valentia, sols De Gea esperava la porteria, i es trobaria amb Lewandowski. El polonès encara no s'havia enfrontat al conjunt anglès i les primeres vegades sempre fa il·lusió estrenar-se amb gol.
  • El Camp Nou vibrava, Gavi volia immiscir-se a l'àrea mentre l'agafaven per bloquejar-lo. 
  • El Barça gaudiria de la pilota, mentre els anglesos resistirien les seves envestides, Pedri ho intentaria de cap. 
  • Frenkie de Jong deixaria una passada de fantasia cap a Lewandowski, però finalment acabaria en res i a la contra, el United obligaria a Ter Stegen a fregar de mans al xut de Jadon Sancho i a fer-se immens després que el Manchester busqués fer-lo petit a base de 3 ocasions en 3 minuts. 
  • Els de Ten Hag es van animar per estrènyer els culers, els quals no podien avançar.  Koundé no tenia el dia com a central, però Ter Stegen continuava salvant el 0-0. 
  • La mala notícia, Pedri sortia lesionat i el Barça es queda sense la seva màgia. 

Al detall: Pedri demanaria les assistències mèdiques i es retiraria del terreny de joc per Sergi Roberto. 

D'on venim? 

Previsions: Amb aquest resultat els blaugranes hauran de remar per aconseguir una victòria i disputar la tornada a Old Trafford amb més tranquil·litat. 

Categoria: Fanzone