Fanzone
Ibai Llanos i Iker Casillas a la Kings League aquest 19 de febrer
Foto: Ibai Llanos i Iker Casillas a la Kings League aquest 19 de febrer | Kings League
Entreteniment

Delirant moment a la Kings League: Casillas torna a jugar i Ibai li xuta un penal

Temps de lectura: 3 minuts
Ibai Llanos i Iker Casillas a la Kings League aquest 19 de febrer
Foto: Ibai Llanos i Iker Casillas a la Kings League aquest 19 de febrer | Kings League

Jornada d'altíssim voltatge la viscuda aquest diumenge 19 de febrer a la Kings League. Iker Casillas s'ha tornat a enfundar els guants de porter i s'ha mesurat sota pals a Ibai Llanos.

Per què és important? El torneig de futbol 7 de Gerard Piqué amb streamers i exjugadors segueix reinventant-se setmana rere setmana amb moments icònics d'aquesta revolucionària competició que fa servir cartes per alterar els partits. Aquest cop, amb l'històric exporter del Reial Madrid i el reconegut com a millor streamer de l'any com a protagonistes.

Context: Casillas havia anunciat que, aquesta jornada, debutaria a la Kings League. Abans del debut, Piqué, president de la Lliga, ha reproduït diversos missatges de personalitats del món del futbol. Entre ells, Mourinho, que ha desbarrat com mai havia fet del porter a qui li va treure la titularitat: "Si l'he assegut a la banqueta, per alguna raó serà... és molt dolent".

Al detall: Durant el partit que ha enfrontat el Porcinos FC i l'1K a les 17 de la tarda, Casillas s'ha posat sota pals per evitar els gols de l'equip d'Ibai.

  • El xoc venia envoltat de rumors que l'streamer baixaria al terreny de joc del Cupra Arena per jugar la carta del penal i intentar batre la llegenda del Reial Madrid. Així li havien animat els presidents de la resta de clubs i personalitats del món del futbol.
  • Cosa que s'ha produït al minut 35 de partit: Ibai ha agafat la pilota i, des dels 11 metres, ha xutat amb potència al centre de la porteria. Casillas ha fet l'estàtua: ha apostat per quedar-se estàtic i només ha pogut tocar amb els dits l'esfèric, desviant mínimament la trajectòria. L'streamer basc ha marcat per posar el 3-3 al marcador.

Què diuen? Ibai ha volgut contribuir al show micròfon en mà abans de xutar.

  • "Per a mi, és un honor llançar-te un penal, estic acollonit, la veritat. Ser aquí és estrany".
  • "Jo també ho estic passant fatal", li ha reconegut el porter, amb molt bon rotllo, quan ha agafat el micro.

A més: Casillas, que ha seguit jugant, també ha llançat un penal contra el porter de Porcinos FC.

  • I l'ha fallat o, si més no, l'ha aturat José Segovia, que ha endevinat el costat per on xutaria. La seva actuació ha estat molt celebrada pels seus companys i el públic, mentre l'exmadridista es lamentava mirant al sostre i Ibai demanava seny als seus jugadors.
  • "En un dels moments més especials de la seva carrera, li atura el penal a Iker Casillas!", se'n feien creus els comentaristes de la competició. 

Per acabar: El també exporter de la Selecció espanyola guanyadora del Mundial del 2010 ha deixat llavors el camp, fent que no amb el cap i amb un regust molt amarg, després de no aturar el penal a Ibai ni marcar el seu.

 

Categoria: Fanzone