El Barça contra l'Almeria
Almería (1-0) Barça

El Barça escenifica els seus problemes amb el gol i malbarata la punxada del Madrid

Temps de lectura: 2 minuts

El Barça ni dispara ni marca. Els blaugranes s'estavellen contra l'Almeria després de no trobar gens de pólvora a l'atac (1-0).

Per què és important? El Barça no aconsegueix desxifrar els seus problemes a l'atac i es queda sec enfront d'un Almeria que s'aferra a la desesperada a la victòria per la mínima.

Els motius

• Diuen que la urgència obliga a sobreviure i l'Almeria, acorralat pel descens, utilitzaria aquest instint per colpejar primer. El Bilal batria a Ter Stegen enfront d'un Barça que va pecar de líder i de falta de ganes.
  • Pot ser l'Europa League, la falta d'entesa, les rotacions, o el coratge de l'Almeria, però els blaugranes no van trobar la porteria, ni tampoc les ocasions.
  • Xavi devia haver tirat una bona esbroncada al descans, perquè el Barça va arribar més a porteria en els primers minuts de la segona part, que en tota la primera. Tocava estrènyer l'accelerador i remuntar.
  • Si la primera part s'havia tornat fins a avorrida pel drama i la indiferència blaugrana a l'atac, la segona seria un cúmul d'emocions: faltes, protestes i targetes, el Barça buscava la tecla per a trencar la defensa andalusa, mentre aquests s'aferraven al resultat amb força.
  • El Barça té un problema per controlar les emocions i encadenava errors i nerviosisme mentre l'Almeria continuava somiant amb els tres punts.
  • Araujo es va convertir en un 9 d'urgència. Ni Lewandowski, ni Ferran, ni Raphinha. Ángel Alarcón era l'únic davanter en xutar, al minut 81, entre els 3 pals.
  • "Sí es pot", cantava tot l'estadi de l'Almeria, pel seu equip. En canvi, els culers no s'ho van creure i van decidir despertar a 10 minuts del final, però l'èpica no va ser suficient per remuntar. L'absència de Pedri cada cop passa més factura a un Barça innocu i espès en les idees.

Al detall: Problemes per a Xavi, Gavi ha rebut targeta groga i en estar apercebut, es perdrà el duel contra el València de la setmana vinent.

• Així, el de Terrassa tampoc estarà a la banqueta perquè ha rebut ell també amonestació.

Situació actual: El Barça continua líder a la Lliga a 7 punts dels blancs, però deixa escapar una oportunitat d'or després de l'ensopegada del Real Madrid al derbi.

Categoria: Fanzone