El Barça contra el Almeria
Almeria (1-0) Barça

L'1X1 de l'Almeria – FC.Barcelona: Un Barça impotent dona vida a la lliga

Temps de lectura: 5 minuts

Què sabem? El Barça ha perdut una ocasió d'or per a sentenciar la lliga en un partit lamentable a Almeria. Els culers han facturat un partit impropi de la seva grandesa i la dels seus jugadors:

• La primera part, un monument a la displicència, la segona un exemple d'impotència. El pitjor és que Xavi va decidir maquillar la seva aposta per les vaques sagrades donant lloc a Torre I Alarcón en la segona part, quan la cosa estava més lletja.

Ronald Koeman va decidir repetir contra el Cadis el mateix onze inicial que va perdre de manera estrepitosa contra el PSG al Camp Nou (1-4). Aquest va ser el primer clau de la seva tomba: El públic va decidir desconnectar i els jugadors no li van acompanyar i es van deixar empatar un partit fàcil a casa (1-1).

• Aquest dia L'FC.Barcelona va perdre la lliga. Avui Xavi ha decidit repetir el seu vot de confiança als seus amics de la plantilla (Busquets, Sergi Roberto, Alba) i el resultat ha estat l'esperat: Derrota inapel·lable que deixa molts dubtes de cara al futur. Repassem els protagonistes d'aquest nou ridícul:

Ter Stegen: Afusellat.

• Partit gairebé inèdit del porter alemany, que ha estat afusellat en l'única arribada de l'Almeria en la primera part.
  • La seva aturada en els últims minuts del partit ha donat vida extra als culers, però no ha servit de res.

Alba: Funcionarial Partit regular del veterà capità del FC.Barcelona. Imprecís en atac i disfuncional en defensa, ha estat poc útil en totes dues zones calentes de l'àrea. El gol arriba per la seva àrea en un buit que ell deixa, encara que no està en l'àrea d'influència, la qual cosa és pitjor si ens parem a reflexionar.

Eric García: Tou. Partit molt just d'un central molt justet. Ha sofert molt i ha tingut moltes dificultats per a contenir uns dels pitjors atacs de Laliga, la qual cosa fa pensar.

• El gol succeeix per una disfunció seva en la qual va tou per una pilota que ha de ser seva i deixa centrar plàcidament al mitjà d'Almeria perquè el davanter Touré corri al buit. Deixa molts dubtes

Chistenshen: Apurat. La falta d'ajudes pels laterals (Alba és especialista a desatendre la seva àrea) i per la inacció d'Eric García ha fet que el central danès estigués més exigit de l'esperable per al partit entre el líder i un dels habitants del fons de la taula.

• En l'últim tram de partit s'ha vist molt alleujat per la presència d'Araujo, que dona una altra excel·lència al centre de la defensa.

De Jong: Erràtic. Una nova prova de la intencionalitat de l'holandès per a imposar el seu lideratge dins del grup blaugrana, i una nova decepció del resultat final. L'exjugador de l'Ajax ha tractat d'imposar ritme i criteri en la medul·lar, però se li ha vist imponent i desesperat.

Kessié: Dimitit.

• Partit lamentable del jugador de Ghana. Hi ha jugadors que se'ls suposa la displicència, la falta de caràcter i d'èmfasi en el seu acompliment. Són els canteranos. Ell no és un d'ells, amb la qual cosa tampoc pot sumar la qüestió emocional.
  • Un es pregunta què és el que aporta: no és ràpid com Pogba, ni abasta tot el camp com Touré Yayá, no és intens com Gavi, ni té la tècnica de Pedri, tampoc té la influència en el joc de Casemiro… llavors, què aporta en el Barça?

Busquets: Prejubilat El dia d'avui era un partit ideal per a reivindicar el seu llegat. Però Busquets que ha deixat passar amb una altra actuació lamentable. Lent, sense concentració ni ritme per a la zona que ocupa: Ha estat un creador de futbol a càmera lenta i una màquina de perdre pilotes.

• Visualitza el seu futur fora del FC.Barcelona i actua en conseqüència.
    El seu partit simbolitza el partit del Barça: En la primera part; displicència absoluta, en la segona meitat, pura impotència.

Gavi: Impotent. El sevillà ha tractat d'inocular la seva fórmula (intensitat, intensitat, intensitat) però no ha estat rellevant, a penes ningú li ha acompanyat. En tot l'any no s'havia vist tan sols a en Gavi.

Ferran: Imprecís. Nova actuació voluntariosa del de la Pedrera: ha estat el jugador que més ha tractat d'anar-se'n i d'intentar-lo, però la seva actuació ha estat tot un catàleg d'imprecisions i centres al no-res.

• Els únics centres amb sentit els ha posat ell, però han estat desaprofitats repetidament pels jugadors blaugranes.

Lewandowski: Desaparegut.