Fanzone
Gerard Piqué i Javier Tebas
Foto: Gerard Piqué i Javier Tebas | Pr
Kings League

Piqué ho torna a fer: Nou dard a Tebas per la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Javier Tebas
Foto: Gerard Piqué i Javier Tebas | Pr

Gerard Piqué no coneix forma de fer les coses que no sigui espectacular i aquest cop ha promocionat la seva competició recordant-se de Tebas.

Per què és important? Compte enrere per a la Final Four de la Kings League (26 de març) i Piqué es deixa portar pel show per llençar un nou dard cap a Javier Tebas.

Què sabem? L'exfutbolista del Barça ha penjat una enorme pancarta a la Diagonal de Barcelona (entre el carrer Balmes i Rambla Catalunya) amb el missatge: “Que omplim el Camp Nou els fa molta por”.

  • Aquest podria ser una indirecta cap al president de la Lliga, ja que l'exfutbolista culer i Tebas han viscut diferents picabaralles pel que fa a la creació de la Lliga de Piqué. 
  • Quan el central va crear la competició, Javier Tebas va dir que “com a circ li agradava, però no era comparable amb la Lliga, és com si parles del programa ‘Pasapalabra’. Dins de sis mesos em pregunteu i ja veurem com va, però sols tenen la similitud de jugar amb una pilota”.
  • Piqué va respondre a les seves declaracions amb ironia per Twitter: “Benvinguts al circ de la Kings League! La bomba que ve diumenge que ve és una cosa de bojos. Tic-tac, tic-tac».

Tot i les paraules de Tebas, l'èxit de la Kings League has estat enorme, amb unes audiències que arriben als 2,1 milions d'espectadors. 

  • Una de les claus de la bona rebuda de la Lliga ha estat el protagonisme d'exfutbolistes o influencers. 
  • Ibai Llanos i Casillas han estat presidents dels equips que participen en la competició. Per la seva banda, Kun Agüero o el mític esportista blaugrana, Ronaldinho, han fet de jugadors. 

Amb dades: Tot i que encara falten gairebé quinze dies, la Kings League va anunciar que hi havien venudes fins a  60.000 entrades i que podria arribar-se al màxim, un total de 99.354 localitats. 

Categoria: Fanzone