Fanzone
El Barça al Camp Nou
Foto: El Barça al Camp Nou | Alejandro García /Efe
El Clàssic

Laporta veta el Clàssic femení per la roda de premsa de la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
El Barça al Camp Nou
Foto: El Barça al Camp Nou | Alejandro García /Efe

La Kings League, amb l'aturada de seleccions, aclapara tots els focus, i també el Camp Nou aquest cap de setmana. 

Per què és important?  El Barça femení haurà de conformar-se amb un Clàssic a petita escala, perquè Laporta ha preferit cedir-li el Camp Nou a la competició de Piqué. 

El motiu: El Clàssic femení es disputarà aquest dissabte 25 a les 18.15, però no al Camp Nou, sinó al Johan Cruyff. Mentrestant, a l'estadi blaugrana s'estaran fent les rodes de premsa prèvies a les semifinals i final de la Kings League. 

Al detall: Aquest divendres es disputaran els quarts entre les 16.30 i les  21.30. Per la seva banda, el dissabte: 

  • L'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 11.30 h, la firma del Marxandatge a les 17.30 h, el Tour al Camp Nou a les 18.30 i a roda de premsa prèvia al partit, a les 19.30. 
  • El diumenge, d'altra banda, es disputaran els partits. 

D'on venim? 

  • Gerard Piqué va formalitzar amb Laporta que la fase final de l'edició (quarts, semifinal i final) es disputés al Camp Nou.
  • El Barça masculí no disputa cap partit a l'estadi, donada l'aturada de seleccions i era l'oportunitat per tornar a repetir l'èxit del Clàssic a la Champions.
  • Les blaugranes van disputar el seu encontre als quarts de final de la competició europea el 30 de març, amb rècord d'assistència històric de 91.553 espectadors i ara es veuen vetades per la Kings League. 

Visió global: A la roda de premsa prèvia al partit, Jonatan Giráldez ha parlat de la tornada d'Alexia, la qual sembla més aviat del que s'esperava. 

  • “No vull anticipar coses que no depenen només de les sensacions, vull respectar tot el procés de recuperació perquè seria una pressió afegida que no és necessària, està entrenant molt bé. Cal veure amb quines sensacions arriba al tram més important de la temporada”.
Categoria: Fanzone