Fanzone
El president de la lliga espanyola
Foto: El president de la lliga espanyola | Eduardo Parra / Europa Press
La lliga

Acusen Javier Tebas de cobrar diners de diversos clubs de la lliga espanyola

Temps de lectura: 1 minut
El president de la lliga espanyola
Foto: El president de la lliga espanyola | Eduardo Parra / Europa Press

Javier Tebas, president de la lliga espanyola, està sota el punt de mira. L'acusen de cobrar diners de diversos clubs que formen part de la competició que presideix.

Per què és important? Després del cas Negreira, assenyalen Tebas d'estar cobrant no només d'un club, sinó de diversos d'ells.

Què ha passat? El president de la Reial Federació Espanyola, Luis Rubiales, ha iniciat una guerra contra el president de la Lliga Espanyola, Javier Tebas, acusant-lo de cobrar diners de diferents clubs de la competició de futbol.

En profunditat: Luis Rubiales, reescollit aquest dimecres com a membre del Comitè Executiu de la UEFA, s'ha pronunciat sobre la intenció de Tebas d'apoderar-se del control dels àrbitres arran del cas Negreira.

  • Rubiales, en declaracions al Chiringuito, va refusar que les competències dels àrbitres se les vagi a quedar Tebas i va disparar contra ell per la seva relació professional amb diversos clubs sent vicepresident de la patronal.

Què ha dit? "Negreira el que va fer va ser horrible: rebre presumptament diners d'un club mentre era vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres", va dir.

  • "Javier Tebes ha estat vicepresident de LaLiga durant molts anys i ha estat rebent diners de molts clubs. No sé quina cosa és més greu. Per tant, rebrem consells de qui els pugui donar", va sentenciar el màxim dirigent federatiu.
Categoria: Fanzone