Fanzone
El president del Barça
Foto: El president del Barça | Europa Press
Futbol Club Barcelona

Acusen Laporta de censurar periodistes pel cas Negreira

Temps de lectura: 2 minuts
El president del Barça
Foto: El president del Barça | Europa Press

Han acusat el president del Barça, Joan Laporta, de censurar periodistes durant la roda de premsa del passat dilluns per donar explicacions sobre el Cas Negreira.

Per què és important? Laporta, i el seu cap de premsa, Àlex Santos, han sigut assenyalats per suposadament haver silenciat alguns mitjans que haurien tret informació sobre els suposats pagaments del Barça a àrbitres.

En profunditat: Durant la roda de premsa del passat dilluns 10 d'abril tres periodistes han denunciat haver sigut "silenciats" i "censurats" per ordre de Laporta a través del seu cap de premsa.

  • Els periodistes en qüestió són Marçal Lorente, ara al Chiringuito; Francisco Cabezas, de El Mundo; i Sergi Font, del diari ABC.

Per què ells? És sabut que Lorente està acusat d'haver estat a sou de l'expresident culer Josep Maria Bartomeu i ser molt crític amb Laporta, Cabezas hauria estat castigat per treure la informació del Cas Negreira, i Cabezas per compartir pàgines amb el columnista Salvador Sostres, que ha rebut querelles de Laporta per haver-lo calumniat.

  • Lorente va ser un dels periodistes que més vehementment va defensar Bartomeu inclús quan va esclatar el 'Barçagate', on es va descobrir que el president culer havia pagat per calumniar i pressionar jugadors del Barça.
  • El Mundo ha sigut un dels mitjans que més informació ha publicat sobre l'afer del Cas Negreria, inclús ha assenyalat directament a Laporta com artífex d'una suposada corrupció arbitral.
  • L'ABC ha publicat diverses columnes d'opinió del periodista Salvador Sostres on ha revelat mals vicis del president Laporta, com quan va insinuar que consumia cocaïna.

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Joan Laporta