Fanzone
Xavi al camp del Rayo Vallecano
Foto: Xavi al camp del Rayo Vallecano | EFE/ Kiko Huesca
Rayo (2-1) Barça

Les reaccions després de la derrota contra el Rayo: "hem estat malament"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi al camp del Rayo Vallecano
Foto: Xavi al camp del Rayo Vallecano | EFE/ Kiko Huesca

El Barça viu un calvari contra el Rayo Vallecano i es deixa tres punts que podrien haver sentenciat la Lliga (2-1).

Per què és important? Els blaugranes es desordenen i perden les idees contra el Rayo. Els culers deixen escapar tres punts vitals per la Lliga després de rebre dos gols dels madrilenys. Així han estat les reaccions del tècnic i jugadors del Barça després de la derrota. 

Què ha dit Xavi? 

  • "Per mi era un partit molt important, hem estat malament, no hem estat còmodes. Aquest partit mereix una reacció, hem abusat de passades llargues, els 20 darrers minuts hem jugat millor".
  • "És difícil guanyar aquesta Lliga, no ens pot faltar ni ritme ni intensitat, ells l'han posat, costa molt els punts, el que no era normal és allò que havíem fet fins ara". 
  • "La Lliga s'ha de guanyar, l'hem de merèixer, avui no l'hem merescut, sinó el Rayo, estem emprenyats, semblava que ells es juguessin més que nosaltres i això no pot ser".
  • "Allò que és important és l'avantatge que tenim, hem fet la feina fins ara, però no ens podem dormir, ens han superat".
  • "Hem estat espessos, no ens ha faltat actitud, però és difícil guanyar en aquest camp, la derrota és merescuda. És trist, ens jugàvem estar a 14, però per sort tenim encara avantatge".

A més: Ronald Araujo ha afegit que "Volíem guanyar avui, però van fer un gran partit, mereixien la victòria perquè van ser més intensos. No hem estat còmodes, van pressionar molt bé, però ara cal pensar en els dos duels a casa (Osasuna i Betis)".

  • El Rayo ha aconseguit ser la bèstia negra del Barça: dues temporades sense aconseguir la victòria. 

Situació actual: El conjunt blaugrana manté la distància a la Lliga contra el Real Madrid (11 punts) quan falten 7 jornades (21 punts), ja que els blancs també van perdre contra el Girona.