Fanzone
Les jugadores del primer equip del Barça Femení
Foto: Les jugadores del primer equip del Barça Femení
Barça

El FCB tanca Barça TV i deixa 120 treballadors al carrer

Temps de lectura: 1 minut
Les jugadores del primer equip del Barça Femení
Foto: Les jugadores del primer equip del Barça Femení

El Barça tancarà el seu canal de televisió Barça TV el pròxim 30 de juny després de finalitzar el contracte que tenia amb Movistar Televisión. 

Què en sabem? La directiva blaugrana ha decidit no prorrogar l'acord amb la plataforma multinacional, segons avança aquest dijous l'emissora Rac1.

  • La decisió deixarà al carrer 120 treballadors
  • La junta del club ha entomat aquesta dràstica decisió per quadrar els números de l'entitat esportiva i ajustar-se, així, al fair play financer. 
  • Previsiblement, aquest dijous el club anunciarà la decisió a la plantilla. 

A més: La notícia s'ha conegut el mateix dia que el Barça ha presentat l'acord de finançament de l'Espai Barça. Es tractaria de l'operació més important de la història del club, que suposa un préstec de 1.450 milions d'euros a retornar en 24 anys, amb un interès del 5,5%.

Context: Actualment, Barça TV està gestionat per Telefónica. 

D'on venim? Els treballadors de la cadena arrossegaven reivindicacions salarials els últims mesos. De fet havien iniciat una vaga el 31 de desembre i denunciaven el "menyspreu" que sentien per part de Telefònica. 

  • La plantilla es queixava perquè els seus sous es trobaven congelats en unb moment en que el cost de la vida no para de créixer i moltes famílies tenen grans dificultats per arribar a final de mes. 

     
     
     
     
     
     
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Joan Laporta