Fanzone
EL Barça contra el Betis
Foto: EL Barça contra el Betis | EFE/Toni Albi
Barça( 4-0) Betis

El Barça torna a ser el Barça i li dona una mossegada a la Lliga

Temps de lectura: 2 minuts
EL Barça contra el Betis
Foto: EL Barça contra el Betis | EFE/Toni Albi

Al Barça no li havia sortit res contra el Rayo i la mística del Camp Nou li va permetre ressorgir enfront del Betis (4-0).

Per què és important? El Barça torna a ser el Barça al Camp Nou gràcies a una contundent golejada contra el Betis (4-0). Els de Xavi viuen un festival de gols amb Christensen, Lewandowski Raphinha i posen la directa per aixecar el títol a la Lliga. 

Els motius 

  • La derrota del Barça contra el Rayo va fer que els culers es posessin les piles. Que si gespa, que si temps i que si qualsevol excusa era bona, però el Barça va aprofitar la pluja al Camp Nou per ballar a l'estadi i donar-se un bon àpat de gols.
  • Christensen tornaria de la millor manera possible després de la lesió, amb un gol que despertava l'equip després del seu turment a Vallecas.
  • El Betis viuria la pena màxima després que Edgar González fos expulsat per una falta a Pedri i Lewandowski ho aprofitaria. El polonès s'havia picat amb el hat-trick de Benzema contra l'Almeria, no anava a ser menys i faria el segon. Raphinha havia estat com una fletxa tot el partit i acabaria tenint premi amb el tercer. 
  • A Lewandowski se li resistiria el segon entre pals, tot i que Pedri continuava fent de les seves amb grans passades filtrades al seu soci favorit. Mentrestant, Ter Stegen s'avorria per la falta de feina. 
  • El Betis, després de l'entrada de Joaquin entre aplaudiments per la seva retirada del futbol, poc més podia fer que resistir. Dembélé entraria a la gespa enmig d'una ensordidora ovació, com havia canviat la història amb el francés. Guido faria el quart en pròpia, després d'una estranya maniobra d'Ansu en forma de centrada. 
  • Bruce Springsteen havia fet vibrar a Montjuïc amb el seu concert i ara faria el mateix un Camp Nou, replet fins a la bandera que veia entre ovacions com el seu equip tornava a somriure i donar la cara.

Els gols

En detall: Lamine Yamal es convertiria amb el seu debut en el futbolista més jove a fer-ho al Barça. 

Situació actual: Els de Xavi es col·loquen un altre cop a 11 punts del Real Madrid. 

  • Els culers fan una nova passada cap al títol.