Fanzone
Gavi contra l'Osasuna
Foto: Gavi contra l'Osasuna | EFE/ Enric Fontcuberta
Barça (0-0) Osasuna

Les claus de la primera part: L'Osasuna aguanta les envestides del Barça i Gavi es lesiona

Temps de lectura: 2 minuts
Gavi contra l'Osasuna
Foto: Gavi contra l'Osasuna | EFE/ Enric Fontcuberta

El Barça va arrencar la moto contra l'Osasuna amb tanta força, que es va quedar a mig gas. L'equip d'Arrasate va resistir contra vent i marea les envestides dels blaugranes, els quals van acabar quedant-se sense el seu inesgotable Gavi per lesió.

Per què és important?  El Barça no tenia cap dubte, avui sortir endollats era un manament. No obstant això, els culers no van ser capaços de desgastar a l'Osasuna i perdrien Gavi per lesió.

Els motius 

  • El Barça tenia tanta ànsia per guanyar la Lliga que poc van trigar els seus jugadors a assetjar l'àrea de l'Osasuna.
  • Pedri desprenia aquell habitual magnetisme amb la pilota entre els seus peus i Balde continuava negant-li la titularitat a Jordi Alba a base de velocitat, desbord i autopassades.
  • L'estat de Gavi feia sofrir més a Xavi que la gespa. El futbolista semblava tenir molèsties, però sent més del Barça que el pal de la bandera, anava contra vent i marea. Tot i això, el tècnic no volia arriscar-se i el canviaria per Ansu. 
  • L'Osasuna aguantava el resultat amb tota la dignitat que podia, però després que Pedri li guanyés l'esquena a Herrando, aquest va pecar de joventut i la seva agafada al canari li costaria la vermella.
  • El Barça continuava avisant l'Osasuna amb el gol, però es quedaria amb la mel als llavis gràcies a la resistència que mostraven els vermells. Ara, s'enfrontaven a 45 minuts per sortir indemnes del Camp Nou. 

D'on venim? 

  • Xavi va dir que guanyar aquesta Lliga era una qüestió de mèrit, res de miracles ni místiques. La golejada contra el Betis no era un record puntual, sinó més aviat un camí a seguir per a guanyar aquesta suposada lliga barata.
  • El Barça, amb tots els seus homes lluny de la infermeria, excepte Roberto, vol distreure a un Osasuna que pensa més en la seva històrica cita a la final de la Copa contra el Madrid, que en el Camp Nou.
  • Precisament els blancs juguen aquesta nit contra la Real Societat. Els blaugranes saben que una victòria seva pot convertir-se en un cop anímic irreversible per als d'Ancelotti a Anoeta i la possibilitat de deixar la Lliga vista per sentència contra l'Espanyol.

Previsions: El Barça buscarà sumar de tres per pressionar el Madrid abans del seu partit contra la Real Societat i apropar-se al títol. 

Categoria: Fanzone