Fanzone
Lewandowski en el partit contra l'espanyol el 31/12/2022
Foto: Lewandowski en el partit contra l'espanyol el 31/12/2022 | Europa Press
Lliga

El Barça podria proclamar-se campió de Lliga al camp de l'Espanyol

Temps de lectura: 2 minuts
Lewandowski en el partit contra l'espanyol el 31/12/2022
Foto: Lewandowski en el partit contra l'espanyol el 31/12/2022 | Europa Press

Després de la derrota del Madrid aquest dimarts contra el Girona (4-2), els comptes del Barça per saber quan es pot proclamar campió de la Lliga estan cada cop més clars. La regularitat a la Lliga del conjunt de Xavi Hernández ha estat clau per obtenir un gran avantatge respecte del Real Madrid.

Per què és important? Si cap dels dos equips -Barça o Madrid- no es deixen punts pel camí, el partit clau perquè el Barça es proclami campió pot ser la jornada 34, és a dir contra l'Espanyol el diumenge 14 de maig a les 21:00. Un derbi que es juga a Cornellà i que ja es pot preveure serà molt tens.

  • Un partit amb molta morbositat, ja que podrien fer-se campions al camp d'un dels seus rivals més importants i a més quan el rival s'està jugant el descens. 

Situació actual: El Barça juga aquesta nit a les 22:00 contra el Rayo Vallecano, si guanyen els blaugranes deixarien el Real Madrid a 14 punts, quan en quedaran 21 per jugar-se.

  • Per tant, guanyar al Rayo aquesta nit suposaria fer un gran pas per sentenciar el títol de campions de Lliga.

Previsions: En cas de victòria, el Barça obtindria els 79 punts, que serien 14 més dels 65 que suma el Real Madrid.

  • Tenint en compte que el goal average és favorable als blancs, el FC Barcelona es podria permetre el luxe d'ensopegar en 4 ocasions sense perdre la seva posició.

Calendari: 

  • Després de jugar aquesta nit contra el Rayo, el Barça tindrà dues visites seguides al Camp Nou, la del Betis (dissabte) i l'Osasuna (dimarts 2 de maig) i més tard visitarà Cornellà.
  • Pel que fa a les quatre últimes jornades, el Barça rebrà a la Reial Societat, viatjarà a Valladolid, jugarà l'últim partit a l'actual Camp Nou davant el Mallorca i tancarà la Lliga a Vigo.
Categoria: Fanzone