Fanzone
Vinicius
Foto: Vinicius | EFE
Copa del rei

Vinicius, un altre cop fora de si i maleducat: totes les polèmiques amb l'Osasuna

Temps de lectura: 2 minuts
Vinicius
Foto: Vinicius | EFE

Vinicius, el davanter estrella del Reial Madrid, ha sigut el protagonista de la final de la Copa del Rei, que els blancs s'han endut per 2 gols a 1. Però, el seu bon joc ha quedat en un segon pla per culpa de tot un seguit de gests maleducats, paraules grolleres i picabaralles constants amb tothom.

Què ha passat? Quan encara ni tan sola havia rodat la pilota del partit, el davanter brasiler va evitar donar-li la mà als àrbitres. Una acció que es fa en senyal de respecte, i que tothom sempre fa, sense cap excepció.

  • Vinicius va acabar de saludar a tots els jugadors de l'Osasuna i va marxar corrents cap a la banqueta, esquivant la salutació a Sánchez Martínez.

Picabaralla: Tot i això, els pitjors moments del brasiler van arribar en el tram final de la primera part, just després que en el minut 20 acabés a terra per un lleu estira-i-arronsa amb un defensa de l'Osasuna. Es va aixecar i es va encarar amb el defensor, que va respondre acariciant-li el cabell i el cap.

  • Finalment, va acabar emportant-se la groga per protestar airejadament una falta sobre Rodrygo. "Tonto, tonto, tonto", li cantava la grada per fer-lo rabia i treure'l del partit. I ho van aconseguir. Dos jugadors del Reial Madrid, Lucas Vázquez i Dani Ceballos, van haver de relaxar-lo. 

El clímax: Els intents de calmar-lo de poc van servir. Amb el xiulet final de la primera part, de camí als vestuaris, Vinicius, totalment fora de si, va començar a provocar i insultar als jugadors de l'Osasuna. En concret al davanter de l'equip de Pamplona, Chimy Avila.

  • Segons relata el Chiringuito, Vinicius va dir-los: "Com voleu guanyar si sou un equip petit". Aquesta frase del brasiler va provocar una baralla en el túnel dels vestuaris.

Reaccions: El davanter de l'Osasuna Chimy Avila, protagonista de la baralla amb Vinicus, ha atès als mitjans de comunicació després de la final de la Copa del Rei. Ha explicat que li va "enfadar moltíssim" les paraules de Vinicius i ha relatat com jugadors del Reial Madrid van haver d'aturar al brasiler: "Nacho i Lucas Vázquez em van donar la raó".

  • Qui també s'ha pronunciat ha estat el president blanc, Florentino Pérez, que sobre el tema Vincius ha demanat que els àrbitres i la Lliga el protegeixin més perquè "genera espectacle".
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol