Queens League

Per què El Barrio imita el Real Madrid a la Queens League?

Temps de lectura: 2 minuts

La jornada 2 de la Queens League obre amb un partit èpic en el qual El Barrio ha aconseguit remuntar al darrer minut contra Las Troncas i així assolir la victòria.

Què ha passat? Després de l'èxit amb l'estrena de la Queens League, la segona jornada no ha deixat a ningú indiferent i Adri Contreras continua sense conèixer la derrota.

• Las Troncas i El Barrio disputarien el primer duel a la jornada 2 de la competició de Piqué amb una novetat: la pilota queia des d'una gàbia al centre del camp.
  • Tot i les ocasions, no seria fins a la segona meitat quan es veurien els gols. Cristina Campos obriria el marcador amb un xut creuat amb la dreta i avançaria a Las Troncas.
  • El Barrio no trobava el gol ni tampoc les ocasions. A més, Clara Martínez faria el 2-0 per Las Troncas, un xut des de la frontal que gairebé sentenciaria el partit, però el Barrio faria el primer i retallaria distàncies.
  • Al minut 38, el gol doble entraria en acció: havia arribat el moment de l'equip d'Adri Contreras.

En detall: El Barrio va imitar allò que fa el Real Madrid, amb una remuntada èpica al darrer minut.

• Els blancs van deixar una remuntada històrica contra el Manchester City a la Champions la temporada passada, amb doblet al 90, 90+1 i un tercer al 95.
  • El Madrid també va aconseguir contra tot pronòstic una remuntada contra el Wolfsburgo amb un triplet de Ronaldo, tot i el 2-0 de l'anada.
  • De la mateixa manera, El Barrio ha utilitzat el gol doble per capgirar el marcador amb un 2-3 d'una enorme Andrea Luna.

Visió global: Las Troncas ja havien sofert les conseqüències d'aquesta jugada a la jornada anterior i ara perden al darrer minut.

• Cristina Campos, la futbolista de Las Troncas  elegida MPV del partit, ha dit després de la derrota que “Al final són les normes i espero que algun cop ens beneficiï, ja que és el segon cop que ens perjudica. Malgrat aquest partit, crec que si continuem així trobarem la victòria”.
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Queens League