Fanzone
Xavi a la roda de premsa
Foto: Xavi a la roda de premsa | EFE/ Andreu Dalmau
Espanyol(2-4)Barça

Xavi: "No hem provocat a ningú, celebràvem una Lliga molt important"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi a la roda de premsa
Foto: Xavi a la roda de premsa | EFE/ Andreu Dalmau

El Barça és campió de la Lliga gràcies a la seva victòria contra l'Espanyol (2-4) i el tècnic del Barça ha valorat el títol aconseguit pel seu equip, després de la polèmica invasió dels ultres de l'Espanyol durant la celebració dels culers.

Per què és important? El Barça ha aconseguit proclamar-se campió de la Lliga a Cornellà gràcies al seu triomf contra l'Espanyol (2-4). El tècnic del Barça ha explicat el valor d'aquesta Lliga, ja que fa 4 anys que no l'assolien, i ha defensat el seu equip després de la invasió d'aficionats ultres. 

Què ha dit Xavi? 

  • "Aquesta no és la Lliga de Xavi, crec que hem fet un gran treball d'equip, ho han entès a la perfecció, estic content per l'esforç, el treball ha estat brutal. És moment de valorar que és una Lliga extraordinària"
  • "Les situacions extraesportives no han ajudat, però hem tingut molt de mèrit per desconnectar, hem fet moltes coses com a grup, com a família, hem fet que se centressin en això, no volíem que se centressin en res més enllà, els futbolistes són els reals artífexs de la Lliga" 
  • "Els jugadors han prioritzat el treball en equip a la individualitat, tots han fet un esforç espectacular, cal continuar creixent, estem encara en construcció, però construint guanyant títols crec que és molt bona temporada"

Sobre la invasió: "No cal donar més importància, jo crec que ja era moment d'entrar i que havíem de celebrar-ho dins. Era un moment molt emocional, no hem provocat a ningú, celebràvem una Lliga que per nosaltres té molta importància". 

En detall: Xavi també ha parlat sobre la trajectòria de l'equip durant la temporada i els nervis viscuts a Cornellà. 

  • "Vam fer un canvi de rumb a l'octubre, ens sentíem millor dominant amb la pilota i entenc així el futbol. Ara hem de reforçar l'equip". 
  • "A la mitja part he cregut que podíem ser campions si estàvem concentrats ,abans mai estàs tranquil, és el club més difícil del món, encara penses que pot passar qualsevol cosa". 
  • "Guanyar aquesta lliga em dona credibilitat a mi i al projecte i també estabilitat"

L'anècdota: Quan Xavi estava sent entrevistat per Barça TV, el seu staff l'ha mantejat mentre el tècnic s'emocionava pel triomf.

Categoria: Fanzone