Fanzone
El director de futbol del Barça, Mateu Alemany
Foto: El director de futbol del Barça, Mateu Alemany | Europa Press
Barça

Mateu Alemany rectifica i decideix quedar-se al Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El director de futbol del Barça, Mateu Alemany
Foto: El director de futbol del Barça, Mateu Alemany | Europa Press

Canvi radical de Mateu Alemany. L'encara director de futbol del Barça ja no vol deixar el conjunt blaugrana per assumir noves aventures professionals, com havia anunciat fa unes setmanes.

Per què és important? Qui va ser l'artífex de l'extraordinari mercat de fitxatges del Barça durant l'estiu passat, va anunciar la seva sortida del Barça fa unes setmanes, però ara ha canviat d'opinió. Unes passes que seguia ahir el seu company Jordi Cruyff qui també anunciava que deixava el club.

Què en sabem? Segons ha anunciat el diari SportMateu Alemany s'ha reunit aquest dimecres amb Joan Laporta per oferir-se a continuar en el projecte. El club estaria d'acord amb aquesta decisió i, per tant, Alemany continuaria amb la seva tasca com a director de futbol.

Què esperar? Uns dels noms que sonava per substituir Alemany era el de Deco, ara, segons ha explicat Rac1, la idea seria que tots dos treballessin junts.

  • S'espera que Alemany continuï treballant amb les mateixes condicions econòmiques que contempla el seu actual contracte, tot i la gran oferta que té sobre la taula per marxar a Anglaterra.

Context: Alemany havia acceptat una oferta econòmica molt important d'un equip de la Premier League (Aston Villa), motiu pel qual havia decidit deixar aquest estiu el Barça, amb qui tenia un contracte fins al 30 de juny de 2024.

  • En el seu moment, Laporta ja va deixar la porta oberta del club per si Alemany canviava d'opinió, tal com ha passat avui.
Categoria: Fanzone