Fanzone
Vinicius contra el City
Foto: Vinicius contra el City | Efe
Manchester City (4-0) Real Madrid

VÍDEO: Vinicius es cabreja amb Ancelotti per la desfeta a la Champions

Temps de lectura: 2 minuts
Vinicius contra el City
Foto: Vinicius contra el City | Efe

Vinicius li ha demanat explicacions al seu entrenador, Carlo Ancelotti, durant el partit contra el Manchester City. El brasiler s'ha enutjat amb l'italià per la diferència abismal entre blancs i citizens al joc.

Per què és important? El Manchester City s'ha carregat la màgia del Madrid a Europa amb una golejada d'escàndol. Els de Guardiola han superat els blancs i Courtois ha evitat que la desfeta fos major. Durant el partit, Vinicius s'ha esbroncat amb el seu entrenador després del gol de Bernardo Silva.

Què en sabem? El futbolista li ha demanat explicacions a Ancelotti fent senyes amb les mans després del primer gol. Els blancs gairebé no han aparegut ni han fet res enfront del setge del Manchester City i el brasiler s'ha enutjat amb el tècnic. 

Què ha dit Ancelotti? 

  • "Han merescut guanyar, han jugat amb més intensitat, han estat superiors per arribar a la final, si arribes a una semifinal contra un rival fort pots perdre".
  • "Ningú dubta sobre el meu futur, el president ha estat prou clar. Crec que no hem de fer un drama, ho vam fer molt bé l'any passat, ho hem fet aquest any i ho farem millor l'any següent".
  • "No hem de parlar d'actitud dels meus futbolistes, hem perdut perquè han jugat millor, la motivació la teníem"

A més: Carvajal ha parlat després del partit per valorar el nivell del Madrid contra el City. 

  •  "El rival ha estat millor, ens han sotmès. Crec que no ens ha faltat actitud, però no hauríem d'haver anat cap enrere, al final cal agrair a l'afició que s'ha desplaçat, intentarem ser forts l'any que ve". 
  • "Sabem que els de Guardiola eren molts forts, però pensàvem que faríem un millor partit. Encara queden partits, volem estar el més a dalt possible és una pena no estar en una altra final, han sigut millors, cal aixecar el cap, tornarem més forts".