Fanzone
El Manchester City a la Champions
Foto: El Manchester City a la Champions | Efe
Manchester City (4-0) Real Madrid

Bernardo Silva acaba amb el Madrid i amb la seva mística a Europa

Temps de lectura: 2 minuts
El Manchester City a la Champions
Foto: El Manchester City a la Champions | Efe

Bernardo Silva va fer agonitzar un Madrid acostumat a regnar a Europa. El Manchester City va arrasar l'equip d'Ancelotti, els quals no van tenir prou per continuar el seu domini a Europa ni per superar Guardiola. 

Per què és important? El Madrid viu de la mística a Europa, però Bernardo Silva la va destruir (4-0). Els de Guardiola trenquen el malastruc i ja hi són a la final de la Champions després de passar per sobre dels d'Ancelotti. 

Els motius

  • El Manchester City sabia que havia de combatre el vertigen que li havia produït el Madrid a l'anada (1-1). Eren a l'Etihad i era l'ocasió perfecta per a ficar-los por amb el control de la seva preuada pilota.
  • Bernardo Silva es convertiria en el director d'orquestra, iniciant una cançó que De Bruyne seguiria al mateix compàs.
  • Ancelotti tenia clar que tocava resistir, però el City estava torturant al seu equip amb enginy. Aquest cop Haaland, sense un tal Rüdiger d'ombra, olorava sang. Courtois era l'únic que mantenia vius els blancs amb parades antològiques al noruec. 
  • I de sobte, es paralitzaria el partit, sols Bernardo ballaria a la gespa i faria que la passada filtrada de De Bruyne es convertís en un gol imparable per Courtois. 
  • Kroos, amb un xut des de fora de l'àrea buscava la reacció del seu equip, contemplatiu enfront del setge dels de Guardiola. El Madrid estava obligat a deixar espais i aquests el van condemnar. 
  • Bernardo Silva faria embogir l'Etihad i a Guardiola amb el segon. El City havia viscut el partit i cada jugada. El Madrid era un ésser inert que no sortia del seu calvari. 
  • El Madrid va despertar, buscant descontrolar el City, però Walker esborrava a Vinicius, Benzema no apareixia i els de Pep aguantaven els intents a la desesperada dels blancs amb Rodri al capdavant. El partit era un intercanvi de cops i es trencava, Guardiola demanava adormir-lo una altra vegada.
  • El gol en pròpia de Militao acabava amb la màgia dels blancs a Europa i el quart de Julián Álvarez desterrava els d'Ancelotti de la Champions. Aquest cop la mística no va ser suficient per continuar regnant.

Situació actual: El Manchester City disputarà la final de la Champions contra l'Inter de Milán el 10 de juny a Istanbul.