Fanzone
El Barça contra la Real
Foto: El Barça contra la Real | EFE/ Toni Albir
Barça (1-2) Real Sociedad

El Barça no surt de la rua de campions i s'oblida de la Real Sociedad

Temps de lectura: 2 minuts
El Barça contra la Real
Foto: El Barça contra la Real | EFE/ Toni Albir

El títol de la Lliga i les baixes van fer que l'equip de Xavi es curtcircuités al Camp Nou contra una Real Sociedad embogida per mantenir-se a les posicions Champions. 

Per què és important? Els de Xavi van acusar el seu títol a la Lliga i el no haver de lluitar per ser campions. Els blaugranes no van superar una Real Sociedad que va creure en la victòria més que els culers (1-2).

Els motius 

  • El Barça encara seguia a la Rua quan l'àrbitre va xiular l'inici del duel contra la Real. Els de Xavi, tan malacostumats a la seguretat amb Araujo, poc van poder fer front al gol de Mikel Merino. Koundé va fallar i la Real es va apuntar el primer cop. 
  • Els blaugranes van voler solucionar els seus problemes de creativitat sense Gavi- sancionat- ni Pedri -amb molèsties- amb Dembélé. El francès vivia una altra realitat en la gespa: el seu ball deixava embadalits els futbolistes d'Imanol.
  • Xavi va decidir que com Koundé no tenia el dia, millor optar per Alonso i Dembélé continuava amb el seu show particular per la banda, sols frenat per faltes. 
  • La Real Sociedad gaudia: els culers no sabien com entrar en joc i el solitari gol de la primera part els valia per continuar somiant amb Europa. Tot el que havien de fer era mantenir la seriositat i no cometre cap error. 
  • Xavi desfeia el seu apreciat mig del camp, Frenkie i Busquets haurien de sobreviure sols mentre Ansu i Ferran acompanyaven Lewandowski i Dembélé. El Barça va acusar la tranquil·litat de tenir la Lliga guanyada enfront d'una Real que encara sortia a morir per una posició europea. 
  • Lewandowski no sortia del seu enuig, Le Normand era la seva ombra mentre la Real avisava i els d'Imanol van aconseguir batre a Ter Stegen per segon cop amb un xut de Sorloth. 
  • Els culers van mostrar les seves carències creatives i amb el gol i Ter Stegen va ser l'únic que va evitar que el resultat es convertís en una golejada. Busquets sortia ovacionat de la gespa al seu penúltim partit coma blaugrana a casa i Lewandowski feia un gol que servia més per mantenir el pitxitxi, que per reparar la imatge d'un equip que no trobava cap alternativa. El consol va ser aixecar el títol a casa. 

Situació actual: El Barça continua al capdavant de la Lliga, però perd tres punts i deixa una imatge amb molt a millorar si vol aspirar a Europa la temporada següent. 

Categoria: Fanzone