Fanzone
El Camp Nou
Foto: El Camp Nou | F.C.Barcelona
Barça

El Museu del Barça canvia d'ubicació: on pots visitar-lo a partir d'ara?

Actualitzat: Diumenge, 21 de maig de 2023. 19:12
Temps de lectura: 2 minuts
El Camp Nou
Foto: El Camp Nou | F.C.Barcelona

El Barça va anunciar el seu trasllat a Montjuïc la temporada vinent per la remodelació del Camp Nou. Aquest canvi no sols afectarà l'estadi, sinó a tot allò que l'envolta: El Museu del FC Barcelona també canviarà temporalment d'ubicació i ja es coneix on es podrà visitar.

Per què és important? El Museu blaugrana és el més visitat a Catalunya i ara canvia la seva ubicació per les obres de l'estadi. 

Què en sabem? El Museu del FC Barcelona canviarà de seu durant la remodelació de l'Spotify Camp Nou. Aquest es traslladarà on estava ubicada la pista de gel del club, al costat del Palau Blaugrana. 

  • El canvi és un dels més revolucionaris, ja que el Museu blaugrana es va inaugurar el 1984 i des de llavors s'ha mantingut a l'estadi culer. 
  • Al llarg de 39 anys, aquest museu s'ha convertit en el més visitat de Barcelona, el tercer d'Espanya i el més important a l'àmbit mundial pel que fa a l'esport. 
  • No serà fins a la temporada 2024/25 quan s'inaugurarà el nou museu del futur estadi blaugrana. El 28 de maig és el darrer dia en el qual els seguidors de l'equip blaugrana podran visitar-lo.

Previsions: El nou espai ocuparà 2400 m² i es dividirà en diverses zones per millorar l'experiència dels aficionats.

  • La data d'estrena del museu temporal serà el 7 de juny d'aquest 2023. Els turistes podran adquirir les entrades per al 'Barça Immersive Tour' a través de la web de l'entitat culer.
  • La idea del club és potenciar la projecció del Barça a l'àmbit universal. La sala circular a doble altura serà la part més destacada del museu, amb un contingut audiovisual que es projectarà en parets de 6 metres d'altura per 78 metres de longitud.
  • Una altra de les apostes és la utilització de la realitat virtual, una nova manera d'apropar el Barça a tots els seus aficionats. 

Amb dades: El president, Joan Laporta, ha quantificat en 93 milions menys d'ingressos el trasllat del Barça a Montjuïc. El club haurà de buscar fórmules per pal·liar la situació econòmica de l'entitat, agreujada per aquest canvi. 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lliga