Fanzone
Foto: | EFE
València(1-0)Real Madrid

VÍDEO: Vinicius esclata contra Mestalla per un insult i dedica al València un lleig gest

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE

Vinicius torna a ser el protagonista. El brasiler va esclatar contra Mestalla després d'uns suposats insults dels aficionats del València al duel contra el Real Madrid. La polèmica generada ha fet que finalment s'aturés el partit. El futbolista del Madrid ha acabat expulsat i ha fet un polèmic gest a la grada.

Per què és important? Vinicius, un altre cop, es converteix en el focus dins d'un partit a la Lliga. El brasiler hauria rebut insults racistes a Mestalla i el partit s'ha vist interromput després d'aquests fets. El futbolista ha acabat expulsat per un xoc amb un jugador che i ha sortit de l'estadi fent un lleig gest cap a l'afició valencianista. 

Què ha passat? 

  • El partit entre el València i el Real Madrid va entrar en ebullició al minut 70 tot i la tranquil·litat durant tot l'encontre. Vinicius va cabrejar-se amb la grada de Mestalla després d'escoltar presumptament insults racistes dels valencianistes.
  • El brasiler es va dirigir cap a aquells seguidors que li havien increpat per indicar-ho a l'àrbitre i s'apliqués la mesura corresponent. El col·legiat va aturar el partit i va demanar que s'emetés el missatge per megafonia en contra de qualsevol activitat que fomenti el racisme. 

En detall: Vinicius, mentrestant, parlava amb el seu entrenador, Carlo Ancelotti, per si existia la possibilitat de retirar-lo del camp. Finalment, el brasiler s'ha mantingut a la gespa. 

  • Tot i això, ha acabat expulsat per una acció contra Hugo Duro.
  • El futbolista, en sortir de la gespa, s'ha dirigit un altre cop cap als aficionats del València per dedicar-los un lleig gest: el brasiler ha dit que els ches van a segona i les càmares han captat el moment mentre sortia del camp després de l'expulsió.
  • El partit s'ha allargat fins a 106 minuts, per tota la polèmica ocorreguda. 

Visió global: no és el primer cop que Vinicius viu una situació similar, ja que ja ha passat a diversos estadis de la Lliga, com el del Mallorca o Osasuna.

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Lliga Real Madrid