Fanzone
Erling Haaland
Foto: Erling Haaland | John Walton/Europa Press
Futbol

Haaland se sincera sobre el Reial Madrid després de la desfeta a la Champions

Actualitzat: Dissabte, 27 de maig de 2023. 16:14
Temps de lectura: 2 minuts
Erling Haaland
Foto: Erling Haaland | John Walton/Europa Press

Erling Haaland ha parlat sobre el seu bon moment al Manchester City, davant de l'interès dels blancs per convertir-lo en el recanvi de Benzema. El futbolista del City s'ha sincerat sobre el Reial Madrid i la semifinal a la Champions viscuda fa 10 dies. 

Per què és important? El Madrid va patir una desfeta històrica contra el Manchester City. Els blancs, per primer cop, no van utilitzar la seva mística a la Champions i els de Guardiola es van classificar per la final gràcies al seu 4-0. L'estrella citizen, Erling Haaland, ha parlat per primer cop sobre el Reial Madrid i sobre aquell partit. 

D'on venim? 

  • El Manchester City va passar per sobre del Reial Madrid a les semifinals de la Champions. L'equip d'Ancelotti va ser incapaç de reaccionar contra els de Guardiola i aquests van aconseguir una golejada històrica a l'Etihad Stadium. 
  • Tot i que tots els focus es van posar en Erling Haaland per ser l'habitual estrella citizen, va ser Bernardo Silva qui va desmuntar als blancs.
  • Haaland, curiosament es va quedar sense marcar durant els 180 minuts de l'eliminatòria gràcies a les antològiques parades que va fer Thibaut Courtois.

Què ha dit Haaland? 

  • "Crec que el partit contra el Madrid és el millor que he vist en la meva vida d'un equip de futbol. És un dels pocs partits que he tornat a veure".
  • "Sabia que anava a rendir a la Premier i sabia que anava a jugar al gran equip que és el City. És una cosa molt bona, per descomptat, que la primera temporada vingui i obtingui aquest premi (millor jugador d'Anglaterra). És una cosa especial i realment ho aprecio".

En detall: El noruec acumula aquesta temporada 52 gols en 51 partits a l'equip citizen i el Reial Madrid es troba necessitat de davanter enfront del mal moment de Benzema.

  • Els d'Ancelotti buscaven un recanvi per al davanter francès i Haaland-després de la negativa de Kilian Mbappé-, semblava el futbolista idoni.
  • Tot i això, després de les seves paraules, sembla que l'afició del City encara té temps per gaudir dels gols del noruec.