Fanzone
Gerard Romero, president de Jijantes FC
Foto: Gerard Romero, president de Jijantes FC
Kings League

L'espectacular protesta de Gerard Romero contra la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero, president de Jijantes FC
Foto: Gerard Romero, president de Jijantes FC

El president de Jijantes FC, Gerard Romero, ha protestat durant la jornada quarta de la Kings League. El periodista va rebre una sanció aquesta setmana després d'una acció sobre un àrbitre i ara ha decidit denunciar aquests fets amb un contundent missatge al partit entre Los Troncos i Jijantes FC.

D'on venim?  Gerard Romero va explotar contra un àrbitre dient-li cabró a la tercera jornada de la Kings League. En conseqüència, rebia la sanció de jugar amb un futbolista menys durant 5 minuts en aquesta jornada.

  • En el seu directe durant el duel entre el FC Barcelona i el Valladolid Gerard Romero va dir que aquesta sanció era una broma amb la qual crear espectacle i, per tant, que no s'ho prendria seriosament.
  • "Em sembla excessiu la ximpleria aquesta dels cinc minuts, que el que vol la lliga és que hi hagi una expectació increïble i jo no parli".

Què en sabem? El president de Jijantes disputava el seu partit contra Los Troncos durant la quarta jornada de la Kings League. 

  • El periodista ha decidit protestar aquesta acció tapant-se la boca amb una cinta que posava 'censurat'
  • La sanció que havia rebut és la més gran que s'ha vist durant la competició de Gerard Piqué, i va suposar un dur cop per al seu equip. Romero considera que no és just i així ha denunciat la situació. 

Visió global: Aquesta no ha estat l'única polèmica que s'ha viscut aquest cap de setmana a la competició de Gerard Piqué. 

  • La victòria de Jijantas contra El Barrio (3-1) a la quarta jornada de la Queens League ha fet bullir les xarxes després d'un escàndol que ha obert el debat sobre si l'arbitratge de la competició de Gerard Piqué té suficient nivell pel torneig.
  • Stefany, jugadora de Jijantas, anava a xutar un penal, però l'àrbitra li ho va impedir.
  • La futbolista i la col·legiada van tenir una disputa per col·locar la pilota al punt de penal. L'àrbitra li ha dit diversos cops "la col·locaré jo, la col·locaré jo, no la moguis".
  • Malgrat això, Stefany la va moure per xutar i finalment l'àrbitra va decidir treure-li una targeta groga i que xutés una altra futbolista. 
Categoria: Fanzone