Fanzone
Leo Messi
Foto: Leo Messi | Europa Press
Messi

Leo Messi no seguirà al PSG

Actualitzat: Dijous, 1 de juny de 2023. 14:12
Temps de lectura: 1 minut
Leo Messi
Foto: Leo Messi | Europa Press

El jugador argentí Leo Messi deixarà el PSG a final de temporada, el proper 30 de juny, després de no renovar amb el club. Segons ha confirmat l'entrenador, Chistophe Galtier, aquest dissabte serà l'últim partit de Messi en el club.

Què sabem? "He tingut el privilegi d'entrenar el millor jugador de la història del futbol, Leo Messi. Aquest dissabte serà el seu últim partit i espero que es rebi de la millor manera", va anunciar el tècnic en roda de premsa prèvia a aquest xoc davant del Clermont.

  • "Ha estat una peça important de l'equip, ha estat sempre disponible. No crec que cap dels comentaris o crítiques rebudes estiguin justificades", ha defensat Clermont.

A més: En el seu últim partit a París, Messi s'enfrontarà al Clermont en l'última jornada d'una Lliga en la qual el PSG ja es va declarar guanyador la setmana passada.

Què esperar? El futur de Leo Messi, als seus 35 anys, continua sent una incògnita. 

  • En les últimes hores, ha cobrat força una fórmula per aconseguir tornar al Barça: que l'Inter de Miami es faci amb els seus serveis i aquest el cedeixi al conjunt català.
  • També s'estudia la possibilitat de deixar definitivament Europa i iniciar una aventura a l'Aràbia Saudita.

Context: Messi va arribar l'agost de 2021 al PSG amb un contracte de dues temporades més una tercera en opció.

  • Després del Mundial de Qatar, semblava que el jugador i el club activarien aquell any suplementari, però en les últimes setmanes les posicions es van anar distanciant.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Futbol