Fanzone
La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí
Foto: La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí | Europa Press
Selecció

Aitana Bonmatí, entre les jugadores que volen tornar a la selecció per jugar el Mundial

Temps de lectura: 2 minuts
La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí
Foto: La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí | Europa Press

La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí, es troba entre el grup de jugadores que estan disposades a tornar a jugar amb la selecció espanyola de futbol.

Per què és important? Bonamtí és una de les 15 internacionals que van mostrar el seu rebuig a tornar a jugar amb la selecció per les discrepàncies amb el seleccionador Jorge Vilda.

Què en sabem? Aitana Bonmatí, com Sandra Paños o Ona Batlle, són algunes de les que han fet marxa enrere i enviat un correu electrònic per mostrar la seva disponibilitat per tornar a la selecció i, així, no perdre's el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda.

  • Tanmateix, les que no haurien canviat d'opinió són les també blaugranes Mapi León, Patri Guijarro i Claudia Pina, que es mantenen fermes amb la seva decisió de no jugar amb Espanya.

Què esperar? Ara la decisió la té Vilda, que dilluns 12 a les 16:00 haurà de donar a conèixer una primera llista amb 28 futbolistes.

A la pràctica: Si Vilda acceptés comptar amb elles, la selecció recuperaria a tres de les jugadores més importants.

Context: Un total de 15 futbolistes de la selecció espanyola van renunciar a jugar si no plegava l'actual seleccionador, Jorge Vilda. Les jugadores van enviar correus electrònics a la Reial Federació Espanyola de Futbol per comunicar el seu malestar.

  • Les jugadores asseguraven que no hi havia sintonia entre el grup i el cos tècnic, que el tracte personal no era adequat i que els mètodes d'entrenament estaven antiquats.
  • Per la seva banda, la Federació no va cedir i va apostar per mantenir a Vilda com a entrenador.