Fanzone
El jugador de l'Atlético, Yannik Carrasco
Foto: El jugador de l'Atlético, Yannik Carrasco | Europa Press
Fitxatges

Carrasco parla del seu possible fitxatge pel Barça: "Mai no saps què pot passar"

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador de l'Atlético, Yannik Carrasco
Foto: El jugador de l'Atlético, Yannik Carrasco | Europa Press

L'atacant belga de l'Atlético de Madrid, Yannik Carrasco, ha parlat sobre el seu futur durant una concentració de la selecció belga. Carrasco ha evitat parlar molt del tema, però ha deixat clar que el seu futur està obert.

Per què és important? Hi ha molts factors que definiran els moviments que farà la direcció esportiva, però sobretot el que més influeix la situació econòmica del club.

Què ha dit Carrasco? 

  • "Ara com ara, el meu cap està en la pretemporada amb l'Atlético. Però en el futbol mai se sap el que pot passar", ha dit en roda de premsa el futbolista.
  • "Em sento molt bé a l'Atlético, encara em queda un any. De vegades, cal mirar per un mateix. Si hi ha alguna cosa, caldrà veure-ho amb el club, si renegociem o si hi ha una possibilitat de sortida o finalitzar el meu contracte", ha explicat.
  • "A les pròximes setmanes tocarà presentar en funció de si arriba o no una oferta. Pot arribar aquesta oferta, por haver-hi una ampliació de contracte o puc complir l'any de contracte que em queda", ha afegit Carrasco.

Context: Tot apunta que el club prioritza una sortida de Ferran Torres si arriba una oferta per uns 40 milions d'euros.

  • Amb aquesta possible sortida, Yannik Carrasco sembla la millor opció en ser una alternativa tancada que costaria 16 milions.

Què en sabem? Tot i que Carrasco no es valora com una prioritat, sí que és una bona opció. És desequilibrant, ha marcat set gols a LaLliga, dos a la Copa i un a la Champions League, també trenca la banda esquerra i pot actuar a la dreta.

  • El jugador belga té força experiència perquè va jugar al Mònaco, va passar per l'Atlético entre 2015 i 1028, va fitxar pel Dalian Yifang i l'estiu de 2019 va tornar a l'Atlético.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol