Fanzone
Víctor Font
Foto: Víctor Font | EFE
Futbol Club Barcelona

Víctor Font carrega contra Laporta: "L'herència és pitjor que fa dos anys i mig"

Temps de lectura: 2 minuts
Víctor Font
Foto: Víctor Font | EFE

Víctor Font, presidenciable del Futbol Club Barcelona, ha carregat contra el president culer Joan Laporta per la seva gestió econòmica del club. "Es falta a la veritat quan es diu que (Laporta) ha salvat el club", ha afirmat en una compareixença.

Per què és important? Font, en els darrers comicis al club, va mostrar una postura molt més pròxima a Laporta que no pas a les figures de l'esfera 'nuñista'. En canvi, ara es perfila com un dirigent que no té por de carregar contra el 'laportisme'.

Què ha dit? El presidenciable del Barça ha repassat tota l'actualitat culer en més de dues hores d'acte, posicionant-se sense pèls a la llengua amb afers molt polèmics com el no retorn de Leo Messi i una possible moció de censura.

  • "Si avui hi hagués eleccions l'herència econòmica seria pitjor que fa dos anys i mig", ha argumentat Font situant a Laporta com a molt pitjor gestor que no pas Bartomeu. En aquest sentit, ha assegurat: "Tenim més despeses que fa dos anys i mig, més pèrdues, menys patrimoni i més deute".

D'altra banda, també ha disparat contra l'actual directiva pel no retorn de l'astre argentí. "Que Messi marxi i que no hagi tornat és un problema de lideratge i de gestió. És l'error més gran que s'hagi pogut fer". Font ha assegurat que la legislatura de Laporta estarà marcada per "haver sigut incapaç de retenir Messi".

Vol a Guardiola: Ha estat clar i concís, Font vol que torni el millor entrenador de la història del club. "No tinc cap dubte que si creem les condicions adequades, estic convençut que Pep tornarà". Tot i això, ha matisat: "Potser no a entrenar però sí a tenir un càrrec rellevant dins de l'estructura esportiva".

  • Font també ha fet lluir el seu sentiment nacionalista català i culer: "No pot ser que quasi tots els que estàvem en la festa del triplet del City érem catalans i del Barça. Hem d'aglutinar aquest talent aquí".

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Joan Laporta Barça