Fanzone
L'astre argentí
Foto: L'astre argentí | Europa Press
Futbol

VÍDEO: Els problemes de Messi per parlar un idioma diferent del castellà

Temps de lectura: 2 minuts
L'astre argentí
Foto: L'astre argentí | Europa Press

Lionel Messi mai ha amagat les seves reticències d'usar una llengua que no sigui el castellà. Fins i tot al punt de negar-se a parlar anglès, català o francès. És per això que s'ha fet viral un vídeo recopilatori de totes les vegades que l'astre argentí ha fet cas omís de les demandes que parlés en un idioma diferent.

Per què és important? Messi ha estat moltíssims anys vivint a Catalunya i gairebé no se l'ha vist pronunciar ni mitja paraula en català. El mateix li passa amb l'anglès.

En profunditat: Internautes han creat un vídeo que aglutina molts cops on Messi s'ha negat, per activa o per passiva, a parlar una altra llengua que no sigui la castellana. En alguns casos fins i tot dient verbalment que 'no'.

    • En el vídeo es pot veure com altres estrelles del món del futbol com Neymar o Luis Suarez fan l'esforç de pronunciar paraules inclús en xinès mentre ell es nega rotundament i parla en castellà desentonant de manera descarada.

Quins idiomes parla? Leo Messi parla espanyol, la seva llengua materna, i també entén anglès i català -aquest últim a vegades el parla en la intimitat, ja que ho ha utilitzat en el vestuari del FC Barcelona i fins i tot amb els seus fills.

      • No obstant això, aquests dos últims mai sol usar-los de manera pública, i és habitual que quan recull algun premi en una gala internacional "La Pulga" prefereixi recórrer a l'espanyol.

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Futbol