Fanzone
El jugador del Barça, Oriol Romeu, entrenant amb l'equip
Foto: El jugador del Barça, Oriol Romeu, entrenant amb l'equip | Twitter / @FCBarcelona_cat
Fitxatges

El Barça fa oficial el quart fitxatge: El jugador que torna després de 12 anys

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Oriol Romeu, entrenant amb l'equip
Foto: El jugador del Barça, Oriol Romeu, entrenant amb l'equip | Twitter / @FCBarcelona_cat

Amb 31 anys i després d'estar-ne 12 lluny del Barça, Oriol Romeu torna a vestir-se de blaugrana per jugar al mig camp.

Per què és important? A les xarxes socials ja no era cap secret i el FC Barcelona ha desvelat que s'ha arribat a un acord per incorporar el jugador, un dels futbolistes que ha creat més consens als despatxos com a relleu per a Sergio Busquets.

Què en sabem? El Barça ha fet oficial el fitxatge d'Oriol Romeu, qui va rebre l'OK del Girona per no unir-se a l'estada de l'equip a la Vall d'en Bas.

  • L'ex del Girona s'ha compromès amb el Barça fins al 2026, amb una clàusula de recessió de 400 milions d'euros en un traspàs en el qual el club blaugrana no ha volgut desvelar el seu import oficial.

Situació actual: L'entrenador Xavi Hernández volia tenir un migcampista per la gira als Estats Units. Precisament, des d'aquest dilluns es van intensificar els contactes perquè Romeu pogués viatjar.

  • El jugador ja s'ha sotmès a les proves mèdiques, físiques i ha realitzat els primers entrenaments.

Context: El català va passar per les diferents categories inferiors des de l'Infantil A fins a formar part del Barça B, la temporada 2008/09. Després de passar pel Chelsea, el València, l'Stuttgart, el Southampton i el Girona, Romeu torna ara al Barça per disputar la temporada 2023/24.

  • Els darrers a tornar al conjunt blaugrana abans d'Oriol Romeu van ser Adama Taoré i Héctor Bellerín, dos jugadors que han passat per les diferents categories inferiors del Club.

Finalment, amb Romeu, el Barça ja ha fet oficials quatre fitxatges en aquest mercat d'estiu. Tot i això, només en té inscrits 13 i està pendent de solucionar la seva delicada situació econòmica per inscriure els jugadors abans que acabi el període. Consulta la llista de jugadors inscrits.

Categoria: Fanzone