Fanzone
Primer entrenament del FC Barcelona
Foto: Primer entrenament del FC Barcelona | FC Barcelona
La Lliga

El Barça només té 13 jugadors inscrits a la Lliga per la nova temporada: altes i baixes

Actualitzat: Dimecres, 19 de juliol de 2023. 20:08
Temps de lectura: 2 minuts
Primer entrenament del FC Barcelona
Foto: Primer entrenament del FC Barcelona | FC Barcelona

Tot i que la Lliga va haver d'ajudar els equips amb el tema del 'fair play' financer, la situació econòmica al Barça continua sent força delicada. Aquests inconvenients fan que actualment el club blaugrana només tingui 13 jugadors inscrits a la Lliga.

Per què és important? El Barça sembla que va fitxant jugadors en aquest mercat d'estiu, però la realitat és que el procés d'inscripció s'ha vist paralitzat i jugadors com Iñigo Martínez o Ilkay Gündogan estan a l'espera de què el club els pugui inscriure.

Situació actual: El Barça ha presentat un aval de 6,67 milions com a garantia pel Pla de Viabilitat, una quantitat que, segons explica el club, ha de servir per fer les inscripcions de les renovacions pendents, però encara no hi ha hagut cap novetat.

Previsions: El Barça té fins al 31 d'agost a les 23:59 per inscriure els seus jugadors.

  • Sembla que l'aval del Barça podria revertir aquesta situació i que no acabi passant com la temporada anterior quan va haver-hi problemes en les inscripcions fins a última hora.

Jugadors del Barça inscrits i pendents d'inscriure a la Lliga 2023-2024

A la pàgina web de la Lliga, només apareixen en actiu 13 jugadors:

  • Ter Stegen, Jules Koundé, García, Christensen, Pedri, Gavi, Kessié, Frenkie De Jong, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski, Dembélé i Raphinha.

Nous fitxatges: El Barça espera no caure en el mateix problema de la temporada anterior, quan fins a l'últim minut encara existien dubtes sobre si es podrien acabar d'encaixar totes les peces adquirides al mercat de fitxatges i la junta va haver de presentar un aval.

  • Fins ara el Barça ha fitxat tres jugadors que encara no estan inscrits a la Lliga: Iñigo Martínez, Ilkai Gündogan i Vitor Roque, tot i que aquest darrer no serà inscrit amb el Barça fins al gener després d'arribar a un acord amb el Club Athletico Paranaens. 

Renovacions: A banda d'inscriure els nous fitxatges que ha fet el club aquest estiu, també queden pendents els jugadors que s'han renovat:

  • Iñaki Peña, Ronald Araújo, Marcos Alonso i Sergi Roberto. També falta per incloure Balde, qui tenia una fitxa del filial.

Sortides: A banda de l'aval del Barça, la sortida dels jugadors amb els quals ja no compten per a la pròxima temporada, seria clau per inscriure altres jugadors.

  • Segons el club existeixen 51 milions corresponents a Lenglet, Umtiti, Dest i Gustavo Maia, jugadors amb els quals el Barça no compta per a la temporada 23-24.

Plantilla actualitzada del FC Barcelona per la nova temporada

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol Lliga