La Jungla
Willy Hernangómez i Nicole Traviesa en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Willy Hernangómez i Nicole Traviesa en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Nou crack del Barça s'estrena amb un missatge en català per la seva nòvia de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Willy Hernangómez i Nicole Traviesa en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Willy Hernangómez i Nicole Traviesa en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Willy Hernangómez ja ha desembarcat de Madrid a Barcelona, on a partir de la propera temporada vestirà la samarreta del Barça de bàsquet. Amb 29 anys, el nou pivot blaugrana tindrà a Catalunya la feina i la parella, ja que des de fa temps que surt amb una altra esportista catalana, Nicole Traviesa.

Què en sabem? Coincidint amb l'aniversari de la Nicole, i tenint en compte que des d'ara és un nou ciutadà de Catalunya, Willy Hernangómez s'atreveix amb el català en la felicitació pública a la seva nòvia pels seus 24 anys. "Moltes felicitats a la meva vida. T'estimo molt", escriu a les seves xarxes socials. Aquesta és la foto:

Qui són? Willy Hernángomez ha jugat fins ara a l'NBA, on formava part de les files dels New Orleans Pelicans. Amb 29 anys, el madrileny torna a l'ACB per començar una vida a Barcelona. Al seu costat, la Nicole, una promesa catalana del pàdel que ha tingut molt a veure amb el fitxatge del seu nòvio pel Barça.

Un altre apunt: Willy Hernangómez serà jugador blaugrana fins el 2026, i aleshores ja tindrà 32 anys. Temps de sobra per sentir-lo parlar català una vegada i una altra, amb la seva nòvia Nicole i amb els seguidors culers que ja esperen veure'l al Palau Blaugrana.

Categoria: La Jungla