La Jungla
Espartac Peran, aquest dimecres a 'La tarda de Catalunya Ràdio'
Foto: Espartac Peran, aquest dimecres a 'La tarda de Catalunya Ràdio' | Catalunya Ràdio
Televisió

Espartac Peran, contundent contra la seva imitació a 'Polònia' de TV3: "Semblava homosexual"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Espartac Peran, aquest dimecres a 'La tarda de Catalunya Ràdio'
Foto: Espartac Peran, aquest dimecres a 'La tarda de Catalunya Ràdio' | Catalunya Ràdio

Espartac Peran ho ha estat pràcticament tot a TV3. El presentador de Mataró codirigeix actualment Atrapa'm si pots, però abans de fer feina darrere de les càmeres ha passat un munt d'anys posant la cara en programes d'èxit com el Bocamoll o Divendres. D'aquest últim en va sortir una imitació al Polònia, que ara ha revelat que no li agradava gens.

Què en sabem? En una entrevista aquest dimecres a La tarda de Catalunya Ràdio, Espartac Peran ha confessat que no ho va passar gens bé amb les imitacions que durant alguns anys li van fer a Polònia. Malgrat que assegura que sent una "admiració absoluta" pel programa satíric de TV3, lamenta el to del personatge que van crear i deixa entreveure que hi havia certa homofòbia en la manera que tenien d'imitar-lo.

Què diu Espartac Peran?

  • "Em van estripar de tal manera que era de tot menys jo, això és el que notava".
  • "Imagina't assegut al sofà de casa, i veient que t'imiten a la tele com si estiguessis boig i fossis homosexual".
  • "No passa res, però ho dic per respecte a les persones homosexuals. Això ho has de fer servir com a conya?".
  • "Una frase que sempre es repetia era "petons, petons". Va ser un any o dos així. Anava pel carrer, i la gent em deia "petons, petons". Això, gràcia no acaba de fer".

En detall: Peran recorda que ell no és l'única persona a qui li ha costat pair la seva imitació a Polònia. També li va passar a l'expresident Artur Mas, tot i que en el seu cas, finalment va aprendre a encaixar-ho. "Que t'imitin, de vegades, costa una mica. Hi ha imitacions i imitacions. Sé que a l'Artur Mas li va costar molt, però al final li va agradar i això dona vots. Però a ell li deien guapo, i això està bé. Si t'insulten, no està tan bé", apunta. Més enllà de la seva, es refereix també a un altre personatge tan recordat com José Montilla: "Recordeu la seva imitació? Era "un xist", semblava tontet. És diferent que et diguin guapo o que et facin quedar com un tontet".

Per acabar: El presentador subratlla que té "admiració absoluta" cap a Polònia, però reitera que és "molt diferent que t'imitin d'una forma o una altra". Tot i això, assegura que mai no va trucar els seus companys de cadena per demanar-los que ho aturessin. Sí que ho va fer Xavi Coral, que presentava Divendres amb ell: "Va parlar un dia amb en Toni Soler per dir que no m'agradava, i ell va dir que era normal".

Categoria: La Jungla