Els jugadors del Barça en el partit contra l'Arsenal
Pretemporada

El Barça s'estrena amb la samarreta blanca amb gols de Lewandowski, Raphinha i Torres

Temps de lectura: 2 minuts

La pretemporada del Barça ha tingut un debut complicat davant d'un Arsenal que ho ha donat tot i han sortit victoriosos amb un 5 a 3.

Què en sabem? El Barça s'ha estrenat amb la nova samarreta blanca, però s'ha trobat amb un Arsenal que ha dominat i han obtingut una remuntada davant d'un Barça que ha presentat alguns dels nous fitxatges.

• Els de Xavi Hernández han mantingut un bon nivell, però no ha estat suficient i a la segona part l'Arsenal ha aconseguit posar-se per davant del marcador.

Com ha estat? El Barça s'ha avançat al marcador amb un gol de Lewandowski que ha aprofitat el rebuig del porter Ramsdale en una rematada de Raphinha.

• Més tard l'Arsenal ha aprofitat un mal control de Christensen per empatar.
  • El Barça s'ha pogut recuperar amb el gol de falta de Raphinha, però just abans del descans Havertz ha rematat sol i acabat, de nou, empatant el marcador. (2-2)
  • A la segona part el gran protagonista ha estat Leandro Trossard qui ha culminat una gran jugada amb el gol i s'han avançat així amb un 3-2. El quart gol ha vingut de la mà de Kieran Tierney i, finalment, Ferran Torres ha afegit el darrer gol dels blaugranes. (4-3)

En detall: Al partit contra l'Arsenal han debutat Gündogan, Oriol Romeu, dos dels nous fitxatges del Barça per aquesta temporada.

• Qui ha destacat ha estat Abde, que tornat al club després de la seca cessió a l'Osasuna.
  • De fet, el primer gol ha estat gràcies a Abde després d'una gran carrera per la banda esquerra i que ha acabat culminant Lewandowski.
  • La por per les lesions ha estat present durant tot el partit i Xavi ha optat per substituir tot l'equip de la primera meitat. Han entrat jugadors com Balde, Ansu Fati, Koundé o Dembélé.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol