Fanzone
Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres
Foto: Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres | FC Barcelona
Montjuïc

El Barça i l'Ajuntament s'alien pel transport públic: com anar a Montjuïc?

Actualitzat: Divendres, 4 d'agost de 2023. 14:30
Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres
Foto: Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres | FC Barcelona

El FC Barcelona ha donat més detalls del seu trasllat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de la propera temporada. El club ha fet una explicació sobre tot el que fa referència a la mobilitat i a les alternatives per accedir a l'Estadi.

Per què és important? Sota l'eslògan 'La mobilitat del futur, ja la tenim aquí' el Barça i l'Ajuntament han presentat diferents possibilitats per arribar a Montjuïc i poder moure's de manera sostenible i evitar, així, congestió de vehicles.

Com desplaçar-se a l'Estadi Olímpic Lluís?

Un cop a la zona de Montjuïc caldrà desplaçar-se fins a la ubicació de l’Estadi, tot i que sense la possibilitat de fer-ho en cotxe, que haurà de quedar aparcat a les zones habilitades com a la Fira, on hi haurà unes 2.000 places d’aparcament.

  • El Club posa a la disposició dels assistents una sèrie d’autobusos llançadores gratuïtes per facilitar el trajecte fins a l’Estadi. Aquests autobusos llançadora es dividiran en combois de tres llançadores cada quatre minuts
  • El mateix servei es farà servir a la sortida dels partits.
  • També s’ha mencionat la possibilitat d’accedir-hi a peu, amb el funicular o amb les escales mecàniques, que “es faran reversibles perquè abans del partit siguin només de pujada i després del partit de baixada.

Amb xifres: Tot aquest pla de mobilitat comporta una despesa que ascendeix fins als 5.899.100€ totals, dels quals el Club n’aporta més del 50%, fins a 3.321.100€.

Previsions: La campanya ja està visible pels carrers de la ciutat de Barcelona, abans que el FC Barcelona jugui el 8 d’agost el Trofeu de Joan Gamper, el primer partit de l’equip blaugrana a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

  • Els missatges que acompanyen els dissenys expliquen les millors opcions per accedir-hi, ja sigui fins al perímetre de la muntanya en metro o autobús o, un cop des de Montjuic, amb l’ús del funicular, les llançadores o a peu.

Categoria: Fanzone